Filter sluit filters

Dekbed

13

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Type
 1. Dekbedden
 2. Dekbedovertrekken
 3. Hoeslakens
 4. Moltons
 5. Bedspreien
 6. Sierkussens
 7. Hoofdkussens
Afmeting
 1. 140x200
 2. 140x220
 3. 155x220
 4. 200x200
 5. 200x220
 6. 240x200
 7. 240x220
 8. 260x220
Anti-allergisch
 1. Ja
 2. Ja, met Nomite Label
Vulling
 1. Dons
 2. Synthetisch
 3. Zijde
Merk
 1. Silvana
Uitvoering
 1. 4-seizoenen
 2. Enkel
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Dekbedden Remove This Item

13

per pagina

Goed slapen onder een goed dekbed bij Swiss Sense

We slapen al gauw een kwart tot een derde van ons leven. Best gek eigenlijk dat lang niet iedereen heel bewust met slapen omgaat. Voldoende slaap is natuurlijk belangrijk, maar vooral ook goede slaap. De kwaliteit van je slaap bepaalt in hoge mate je functioneren in het dagelijks leven. Iets waar we vaak totaal niet bij stilstaan. Heel veel kleine dagelijkse ergernissen en klachten kunnen verminderd worden door goed te slapen. En een goede nachtrust begint vooral heel praktisch. Met goede dekbedden, fijne hoofdkussens en een prettig dekbedovertrek. Mensen die goed slapen functioneren in vrijwel alle aspecten van het dagelijks leven veel beter. Genoeg reden om eens te kijken naar de kwaliteit van je slaap en die van je dekbed in het bijzonder. Bij de keuze voor een nieuw dekbed is het belangrijk om rekening te houden met eventuele allergieën. Hiervoor heeft Swiss Sense speciale anti allergie dekbedden zodat u optimaal van uw nachtrust kunt genieten.

Te warm of te koud?

Een dekbed lijkt iets simpels; iets eenvoudigs dat verder weinig te maken heeft met de kwaliteit van je slaap. Toch zijn dekbedden voor je slaapcomfort niet minder belangrijk dan bijvoorbeeld hoofdkussens en een goed matras. Wat die laatste twee te maken hebben met een goede slaap spreekt voor zich. Dat ligt bij een dekbed allicht minder voor de hand. Een dekbed moet vooral niet te warm en ook niet te koud zijn. Nogal logisch, denk je allicht, maar toch wil de ideale slaaptemperatuur nogal eens verschillen per persoon. Als je het te warm of juist te koud hebt duurt het veel langer voor je inslaapt en je slaapt bovendien onrustiger. Nou zullen weinig mensen lang onder een dekbed liggen waaronder zij het eigenlijk te koud hebben, maar veel mensen slapen onder een 4-seizoenen dekbed dat te warm is. Ook dit kan je nachtrust en de kwaliteit van je slaap danig verstoren. Andere dekbbeden zijn bijvoorbeeld een synthetisch dekbed en een dons dekbed.

Begin met een nieuw dekbed

Door dekbedden met zorg uit te kiezen kun je eenvoudig en bovendien relatief goedkoop de kwaliteit van je slaap verbeteren. Een nieuw dekbed is immers een veel kleinere investering dan een heel nieuw bed of nieuw matras. Ben je na de aanschaf van een nieuw dekbed nog steeds niet tevreden met je nachtrust? Dan kun je altijd nog kiezen voor een compleet nieuw bed of een nieuw matras. Het is echter zonde om hier fors in te investeren terwijl je er niet zeker van bent dat hierin de oorzaak schuilt. Begin daarom met een nieuw dekbed en een goedkoop dekbedovertrek en ervaar zelf de voordelen van goede slaap en een uitgerust gevoel. Dekbedovertrekken hebben we in verschillende kleure, zoals zwart.

Als je SwissSense.be gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht