Hoeslaken Topper

7 producten

Filter
 1. Geschikt voor Toppers
 2. Type Hoeslakens
 1. Dixxius Hoeslaken & Molton Basic Combi - Topper
  15% korting
  Dixxius Hoeslaken & Molton Basic Combi - Topper
  vanaf Special Price 30,58 Regular Price 35,98
 2. Dixxius Topper Hoeslaken Online-Only Basic Jersey
  Dixxius Topper Hoeslaken Online-Only Basic Jersey
  vanaf Special Price 17,99
 3. Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  vanaf Special Price 44,95
 4. Dixxius Topper Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Topper Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 29,95
 5. Dixxius Topper Hoeslaken Premium Bamboe
  Dixxius Topper Hoeslaken Premium Bamboe
  vanaf Special Price 94,95
 6. Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Percale
  Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Percale
  vanaf Special Price 29,95

7

per pagina

Topper hoeslakens bij Swiss Sense

Veel boxsprings hebben naast een gewoon matras ook nog een topmatras. Om ervoor te zorgen dat niet alleen de matras, maar ook de topper goed beschermd wordt tegen vuil, kun je een topper hoeslaken gebruiken. Topper hoeslakens hebben doorgaans een hoekhoogte van 7 tot en met 15cm en hebben daarmee een minder hoge hoek dan standaard hoeslakens voor matrassen. De randen van de topper hoeslakens zijn bovendien voorzien van elastiek. Hierdoor passen topper hoeslakens makkelijk om een topmatras. Dit is erg handig tijdens het opmaken van je bed. Om je topper nog beter te beschermen en om te kunnen genieten van een optimaal slaapklimaat, kun je het beste je topper hoeslaken gebruiken in combinatie met een topper molton die het vocht goed absorbeert.

Gebruik van een topper hoeslaken

Een belangrijk voordeel van een topper hoeslaken is dat de hoeslaken makkelijk te verschonen is. Hierdoor kun je je bed extra hygiënisch en fris houden. Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom zijn topper hoeslakens bij Swiss Sense verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een neutrale kleur of een andere kleur die bij je dekbedovertrek past. Ook zijn de topper hoeslakens verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Zo vind je bij Swiss Sense topper hoeslakens van lycra, percale en jersey. Het voordeel van lycra is dat het materiaal kreukvrij is waardoor je topper hoeslaken niet gestreken hoeft te worden. Percale en jersey zijn beide gemaakt van katoen. Het verschil tussen de twee materialen zit hem echter in de manier waarop het katoen is gemaakt. Zo is percale geweven katoen en wordt jersey gemaakt van gebreid katoen. Dit zorgt ervoor dat topper hoeslakens van percale altijd heerlijk fris en koel aanvoelen en dat topper hoeslakens van jersey juist heerlijk zacht aanvoelen.

Splittopper hoeslaken

Er bestaan topper hoeslakens voor zowel 1 persoons als 2 persoons matrassen. Tevens zijn er zogenaamde splittopper hoeslakens. Splittopper hoeslakens zijn speciale hoeslakens voor tweepersoons toppers met een split erin. Dankzij de split in de topper blijft het mogelijk om bij een verstelbaar bed beide matrassen onafhankelijk van elkaar te verstellen. Bij Swiss Sense vind je naast gewoon beddengoed en topper hoeslakens daarom ook splittopper hoeslakens.

Welk bed of topmatras je ook hebt, met zo veel diversiteit vind je altijd wel een geschikt topper hoeslaken bij Swiss Sense. Neem ook eens een kijkje bij de mooie moltons uit de collectie om je topper of matras nog beter te beschermen.