Toppers | Swiss Sense Toppers | Swiss Sense

Topmatras

29

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Lengte
  1. 200
  2. 210
  3. 220
Collectie
  1. Diks Bedmakers
  2. AEROMAX
Type
  1. Split-topper
  2. Topper
Materiaal
Drukverlaging
Ventilatie
Ondersteuning
Set Descending Direction

29

per pagina

Wat is een topper?

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Om te kunnen genieten van een goede nachtrust heb je in ieder geval een goed matras nodig. Je nachtrust wordt echter niet alleen bepaald door de matras waarop je slaapt, maar ook door de topper. Een topper kan namelijk zorgen voor nog een betere ondersteuning van je lichaam.

Een topper wordt ook wel een topmatras genoemd en dat verduidelijkt al een heleboel. Een topmatras plaats je namelijk bovenop het gewone matras van je boxspring. Hierdoor wordt niet alleen de levensduur van je matras verlengt, maar geniet je ook nog eens van extra comfort.

De verschillende type toppers

Bij Swiss Sense vind je toppers in verschillende types en maten. Of je nu een zachte of een stevige topper wilt, door het gebruik van diverse materialen hebben wij voor iedereen een geschikte topper. Een paar tips kunnen we je nu al geven. Heb jij een elektrische boxspring die afzonderlijk verstelbaar is, dan is een split topper een goede keuze. Dankzij een split-topper kan het bed namelijk optimaal worden gebruikt. Bovendien voel je de naad van een split-topper niet. Ook wat betreft temperatuur zijn er diverse keuzes mogelijk. Heb je het 's nachts vaak warm? Dan kan een koudschuim topper de ideale oplossing voor je zijn. Een traagschuim topper heeft weer een drukverlagende werking en latex toppers zorgen voor een ademend effect.

Een topmatras kopen bij Swiss Sense

Bij Swiss Sense verkopen wij toppers voor een eerlijke prijs. We zijn er trots op dat we een familiebedrijf zijn omdat we daardoor alles in eigen hand kunnen houden. Je bent van harte welkom in een van onze winkels waar je kunt komen proefliggen op de topper die jouw voorkeur geniet. In onze winkels adviseren wij je bovendien graag over alle mogelijkheden op het gebied van slapen. Natuurlijk mag je ons ook gewoon bellen. Onze vakbekwame medewerkers maken graag tijd vrij om je van gepast advies te voorzien voor een optimaal slaapcomfort. Geniet jij binnenkort ook van een persoonlijk en uniek slaapsysteem gekocht bij Swiss Sense?