Uitgeslapen het nieuwe jaar in
Nu extra korting op snel leverbare bedden
Dag
Uur
Min
Sec
Boxsprings

Online vanaf €790,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €790,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring 140x200

40 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 200
  2. Breedte 140

40

per pagina

De boxspring 140x200 van je dromen

Wie alleen slaapt, geniet op een boxspring 140x200 van een zee van ruimte dankzij de breedte van 140cm. Slaap je met twee? Dan lig je juist heerlijk knus tegen elkaar aan. Maar of je nu alleen slaapt of niet: je wil een goede nachtrust om vervolgens gezond en fris wakker te worden zonder rugpijn of klachten aan de schouders of nek. Op een boxspring slaap je heerlijk comfortabel. Dankzij de combinatie van een uitstekende bedbodem en matras geeft een boxspring extra slaapcomfort. Hierdoor is de boxspring een terechte favoriet voor een heerlijke nachtrust.

Twijfel niet aan je twijfelaar 

Bij Swiss Sense vind je een ruime collectie boxsprings, waaronder twijfelaars. Je kunt kiezen uit een elektrisch of handmatig verstelbare boxspring of een vlakke boxspring. Ook zijn er allerlei mogelijkheden op het vlak van materialen, afmetingen van de bedbodem, de matras en de topdekmatras. Zo stel je bij Swiss Sense jouw perfecte boxspring samen. Ook de look van jouw boxspring is belangrijk. Kies de ombouw, de pootjes en het hoofd- en voetenbord die het mooiste passen in jouw interieur. Twijfel niet langer, want bij Swiss Sense krijg je een totaaloplossing voor gezond en comfortabel slapen.

Een ruime keuze in boxsprings 140x200 bij Swiss Sense

Naast een twijfelaar boxspring 140x200, vind je bij Swiss Sense ook boxspring 220cm lang voor mensen met een grote gestalte. Ook hier kun je kiezen uit heel wat verschillende stijlen. Denk aan de typische hotel boxsprings, de witte boxsprings, de lederlook boxsprings of een echt Amerikaans bed. Deze boxsprings komen in elk interieur tot hun recht. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze boxsprings? Bekijk ze hier op onze website of kom ze eens uitproberen in een van onze winkels.