Filter sluit filters

Koudschuim Matras

3

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
 5. 120
 6. 140
 7. 160
 8. 180
Lengte
 1. 190
 2. 200
 3. 210
 4. 220
Type
 1. Bonellvering
 2. Koudschuim
 3. Latex
 4. Pocketvering
 5. Traagschuim
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Koudschuim Remove This Item
 1. Gazella Gold Foam Matras
  Gazella Gold Foam Matras
  vanaf 329,50 
  100%
  (1)
 2. Kies je slaaphouding

  Zijslaper

  Kies bij voorkeur een matras met een soepele afdeklaag zodat je schouder en heup gemakkelijk in het matras weg kunnen zakken.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Rugslaper

  Voor rugslapers is het belangrijk dat het matras optimale ondersteuning biedt aan de onderrug en knieholtes.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Buikslaper

  Buikslapers hebben in de regel een steviger matras nodig om te voorkomen dat de bekkenzone te diep wegzakt in het matras.

  Toon matrassen >

3

per pagina

Waarom een koudschuim matras bij Swiss Sense

Wie droomt er nu niet van heerlijke nachten of wil niet het gevoel van absolute nachtrust ervaren? Een koudschuim matras geeft je veel voordelen. Zo past deze matras zich helemaal aan je slaaphouding aan waardoor je erg comfortabel slaapt. Je voelt je weer helemaal opgeladen wanneer je wakker wordt. De matras heeft door de goede ventilatie ook een erg lange levensduur. Wanneer je een matras bij Swiss Sense koopt krijg je dan ook zeker waar voor je geld.

Voordelen van een koudschuim matras

De matrassen bij Swiss Sense zijn gemaakt van schuim met een zeer hoge HR-waarde. Door de hoge veerkracht ervaar je wel de gewenste en nodige hardheid van de matras, maar tevens is deze erg comfortabel, omdat de matras zich precies naar jou lichaams- en slaaphouding vormt. Het stevige slaapcomfort zorgt ervoor dat je volop van je welverdiende nachtrust geniet. Een matras verkrijgbaar bij Swiss Sense, heeft een goede ventilatie, ademt zeer goed en laat vocht perfect door. Tevens zijn de matrassen erg hygiënisch. Niet onbelangrijk is dat HR schuim ook vlamvertragend en dus veilig is.

In verschillende maten beschikbaar

Een koudschuim matras verkrijgbaar bij Swiss Sense is beschikbaar in verschillende maten. Zo zijn ze leverbaar als: matras 80x190, matras 60x120, matras 100x200 en als babymatras. Deze afmetingen zorgen ervoor dat er haast voor iedereen wel één beschikbaar en leverbaar is. Zelfs je baby kan vanaf de geboorte al ervaren hoe het is om comfortabel te slapen op een Swiss Sense matras.

Lange levensduur voor weinig geld

Wanneer je naar de kosten van een koudschuim matras kijkt, liggen deze veel lager dan bij een pocketvering of traagschuim matras. Gezien dezelfde ondersteuning die geboden wordt en de daarbij lange levensduur van de matrassen, zijn deze voor iedereen een interessante optie als matras. Ze zijn makkelijk via de website te koop als los matras of in combinatie met een boxspring uit de ruime collectie.

Wil je ongestoord van je nachtrust genieten en daarbij ook nog eens een matras hebben met een lange levensduur? Twijfel dan niet langer. Een koudschuim matras bij Swiss Sense is zeker de ideale oplossing voor je.

Als je SwissSense.be gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht