Koudschuim Matras

9 producten

Filter sluit filters
Filters
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Koudschuim
 1. Gazella Breeze I Pocketvering Matras 15% korting
  Gazella Breeze I Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 309,50 
 2. Gazella Comfort II Pocketvering Matras 15% korting
  Gazella Comfort II Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 314,50 
 3. Gazella Web-Only I Hybride Koudschuim Matras 15% korting
  Gazella Web-Only I Hybride Koudschuim Matras
  vanaf Special Price 259,50 
 4. Gazella Comfort IV Pocketvering Matras 15% korting
  Gazella Comfort IV Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 654,50 
 5. Rhythm Tempo Matras 15% korting
  Rhythm Tempo Matras
  vanaf Special Price 429,- 
 6. Rhythm Flow Matras 15% korting
  Rhythm Flow Matras
  vanaf Special Price 599,- 
 7. Rhythm Repeat Matras 15% korting
  Rhythm Repeat Matras
  vanaf Special Price 599,- 
 8. Gazella Breeze II Pocketvering Matras 15% korting
  Gazella Breeze II Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 599,50 
 9. Gazella Breeze III Pocketvering Matras 15% korting
  Gazella Breeze III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 749,50 

9

per pagina

De voordelen van een koudschuim matras

De koudschuim matrassen bij Swiss Sense zijn gemaakt van schuim met een zeer hoge HR-waarde (High Resilience). Deze waarde geeft aan hoeveel schuim er verwerkt is in de matras. Hoe hoger de waarde, hoe meer schuim de matras bevat. Zit er meer schuim in de matras, dan voelt de matras ook veerkrachtiger en zal de matras een langere levensduur hebben. Door de hoge veerkracht van koudschuim ervaar je wel de gewenste en nodige hardheid van de matras, maar is deze tegelijkertijd ook erg comfortabel. Dit komt doordat matrassen zich precies naar jouw lichaams- en slaaphouding vormen.

Het prettige slaapcomfort zorgt ervoor dat je volop van je welverdiende nachtrust geniet. Een matras verkrijgbaar bij Swiss Sense, heeft bovendien een goede ventilatie, ademt zeer goed en laat vocht perfect door. Tevens zijn de matrassen erg hygiënisch. Niet onbelangrijk is dat HR-schuim ook vlamvertragend en dus veilig is.

In verschillende maten beschikbaar

De koudschuim matrassen die verkrijgbaar zijn bij Swiss Sense, zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo zijn ze leverbaar als: matras 80x190, matras 60x120, matras 100x200 en als babymatras. De verschillende afmetingen zorgen ervoor dat er voor bijna iedereen wel een geschikt matras bij Swiss Sense te koop is. Zelfs je baby kan vanaf de geboorte al genieten van een heerlijk slaapcomfort.

Lange levensduur voor weinig geld

De kosten van een koudschuim matras zijn veel lager dan de kosten van een pocketvering of traagschuim matras. In vergelijking met een pocketvering of traagschuim matras biedt een koudschuim matras echter wel dezelfde ondersteuning. Het verschil is daarentegen dat koudschuim matrasssen een lange levensduur hebben. Dit maakt koudschuim matrassen een interessante keuze. Ze zijn makkelijk via de website te koop als los matras of in combinatie met een boxspring uit de ruime collectie.

Wil je voor lange tijd kunnen genieten van een heerlijk slaapcomfort? Dan is een koudschuim matras bij Swiss Sense misschien wel de ideale oplossing voor je.