Swiss Sense Adviescentrum Swiss Sense Adviescentrum

Swiss Sense Adviescentrum

Welkom bij het Swiss Sense adviescentrum. Je vindt hier advies over boxsprings, matrassen, beddengoed en bruikbare andere tips over onderhoud en slapen. Wil je een nieuw bed kopen? Maak jezelf wijzer over slapen met behulp van het advies in onze boxspring- of matraswijzer. Dat helpt je in jouw zoektocht naar je droombed of bij de keuze voor het voor jou meest geschikte matras.Wat is een boxspring precies en wat is de gemiddelde levensduur? En wat is nu het verschil tussen een ledikant en een boxspring? Hier vind je antwoorden op deze vragen en meer over boxsprings.

Ben je er nog niet uit welk matras het beste bij je past? Of heb je een matras en wil je weten of je matras aan vervanging toe is? In onderstaand overzicht vind je antwoorden en meer over matrassen. Het onderhouden van je bed is niet het leukste om te doen, maar wel erg belangrijk. Wil je weten waarom en hoe je dat doet? Raadpleeg onze onderhoudspagina's voor het beste advies.

Lekker slapen willen we allemaal. 's Nachts herstelt je lichaam van alle inspanningen en indrukken die je gedurende de dag op doet. Slaap je niet goed? Of heb je lichamelijke klachten bij het opstaan? Lees onze slaapadviezen en wordt voortaan helemaal uitgerust wakker.