Gratis levering en montage
Trustpilot met een 8.6 beoordeeld
Ruim 90 eigen winkels

Matraswijzer

Met onze matraswijzer word je pas écht wijzer over matrassen. Wanneer je deze hebt doorgelezen, raden we aan onze keuzehulp te lezen. Hierin staat alles over het kiezen van een matras en waar je rekening mee moet houden. Zo kies jij nóg beter de juiste matras die het beste bij jouw lichaam en wensen past. Matrassen zijn er in vele soorten en merken.

In onze advieswijzer lees jij alles over de verschillende matrassoorten, hun levensduur en hun specifieke eigenschappen, waar je aan moet denken bij het aanschaffen van een nieuwe matras en welke matras het beste bij jouw slaaphouding past. Wanneer je last hebt van fysieke problemen zoals bijvoorbeeld nek- en rugklachten lees dan onze adviespagina: "het beste matras voor rugklachten".

 

Onderhoudsadvies

Het goed onderhouden en reinigen van je slaapsysteem speelt een zeer belangrijke rol bij een goede nachtrust. Zo is bijvoorbeeld het reinigen van matrassen belangrijker dan veel mensen denken. Doordat je iedere nacht vocht verliest is het zeer belangrijk je matras goed te ventileren en regelmatig grondig te reinigen.

Lakens wassen is een ander klusje waar veel mensen niet om staan te springen. Desalniettemin is het belangrijk om dit te doen voor een fris en schoon bed. Lees op onze adviespagina alle informatie hierover.

Nog een thema waar vaak vragen over zijn is het wassen van dekbedden. Mag een dekbed in de wasmachine en hoe kan deze het beste worden gedroogd? Per type dekbed zijn er andere do’s en dont’s dus het is belangrijk te weten wat er bij jouw dekbed kan. Op onze adviespagina vindt je alles over dit onderwerp.

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een goede nachtrust is het niet alleen van belang dat je je matras (en topper) reinigt, maar ook dat je beide regelmatig draait en keert. Wil je weten waarom dit belangrijk is en hoe je dit doet? Lees dan de artikelen over je matras draaien en keren en je topper draaien en keren.

 

Boxspringwijzer

Lees alles over boxsprings in onze boxspringwijzer. Zo weet jij precies welke boxspring bij jou past voor een heerlijke nachtrust. Zo lees je over de technische opbouw van een boxspring en de verschillende onderdelen zoals de bedbodem, matras, topper en het hoofdbord. Kies je voor bonell- of voor pocketvering? Voor een elektrische of een vlakke boxspring en wat zijn de voordelen van een boxspring? Onze boxspringwijzer leert het je allemaal.

Swiss Sense Adviescentrum Swiss Sense Adviescentrum

Swiss Sense Adviescentrum

Welkom bij het Swiss Sense adviescentrum. Je vindt hier advies over boxsprings, matrassen, beddengoed en bruikbare andere tips over onderhoud en slapen. Wil je een nieuw bed kopen? Maak jezelf wijzer over slapen met behulp van het advies in onze boxspring- of matraswijzer. Dat helpt je in jouw zoektocht naar je droombed of bij de keuze voor het voor jou meest geschikte matras.Wat is een boxspring precies en wat is de gemiddelde levensduur? En wat is nu het verschil tussen een ledikant en een boxspring? Hier vind je antwoorden op deze vragen en meer over boxsprings.

Ben je er nog niet uit welk matras het beste bij je past? Of heb je een matras en wil je weten of je matras aan vervanging toe is? In onderstaand overzicht vind je antwoorden en meer over matrassen. Onderhoudsadvies | Swiss Sense

Het onderhouden van je bed is niet het leukste om te doen, maar wel erg belangrijk. Wil je weten waarom en hoe je dat doet? Raadpleeg onze onderhoudspagina's voor het beste advies.


Als je SwissSense.be gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht