-10% éxtra korting
Laatste dagen
DAG
UUR
MIN
SEC

Molton banner| Swiss SenseMolton banner| Swiss Sense

Molton

10

per pagina
Filter
 1. Type Moltons Remove This Item
 1. Dixxius Topper Molton Premier
  Dixxius Topper Molton Premier
  vanaf Special Price 24,95 
 2. Dixxius Split-Topper Molton Premier
  Dixxius Split-Topper Molton Premier
  vanaf Special Price 49,95 
  100%
 3. Dixxius Split-Topper Molton Excellent
  Dixxius Split-Topper Molton Excellent
  vanaf Special Price 69,95 
 4. Dixxius Topper Molton Excellent
  Dixxius Topper Molton Excellent
  vanaf Special Price 29,95 
 5. Dixxius Molton Excellent
  Dixxius Molton Excellent
  vanaf Special Price 24,95 
 6. Dixxius Molton Premier
  Dixxius Molton Premier
  vanaf Special Price 18,95 
 7. Dixxius Matrasbeschermer Noppen
  Dixxius Matrasbeschermer Noppen
  vanaf Special Price 19,99 
 8. Dixxius Matrasbeschermer Jute
  Dixxius Matrasbeschermer Jute
  vanaf Special Price 14,99 

10

per pagina

Waarom zou je een molton gebruiken?

Je wil natuurlijk dat je matras zo lang mogelijk in goede staat blijft. Door een molton als matrasbeschermer te gebruiken lukt dat gegarandeerd. Moltons beschermen je matras en topmatras namelijk tegen vuil en zorgen voor veel vochtopname.

Als je op het punt staat een matrasbeschermer te kopen, is het de moeite waard de collectie bij Swiss Sense te bekijken. We nodigen je ook uit eens een kijkje te nemen in één van onze Swiss Sense winkels waar onze medewerkers voor je klaarstaan om je te voorzien van extra informatie en persoonlijk advies.

Moltons in diverse uitvoeringen

Bij Swiss Sense vind je een uitgebreide collectie matrasbeschermers van zeer goede kwaliteit. De moltons zijn verkrijgbaar in varianten voor matrassen, toppers en split-toppers. Elke molton is bovendien verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wanneer je jouw molton bij ons online koopt, zorgen wij ervoor dat jouw bestelling thuis afgeleverd wordt. De ervaring van onze klanten is dat als je eenmaal een molton hebt geprobeerd, je nooit meer zonder wil. De moltons zijn namelijk goed ventilerend, ademend en huidvriendelijk. Zo geniet jij elke nacht van ultiem slaapcomfort in een hygiënisch en comfortabel bed.

Voordelen van een molton

De moltons uit de collectie bij Swiss Sense zijn gemaakt van katoen en polyester. Door de combinatie van deze materialen voelt de molton fluweelzacht aan. Een voordeel van moltons is dat je ze gemakkelijk kunt wassen in de wasmachine. Wasbeurt na wasbeurt blijven de moltons bij Swiss Sense bovendien hun elasticiteit en zachtheid behouden. Hoe gebruik je een molton? Je doet de molton direct over het matras en daaroverheen komt een hoeslaken. De molton absorbeert het lichaamsvocht dat je verliest tijdens het slapen. Het gevolg daarvan is dat het matras en de topper zelf schoon en fris blijven. Zo verleng je de levensduur van matrassen en toppers aanzienlijk. Wij adviseren daarom bij ieder matras een molton te gebruiken!