Bedbodem Summer Deals | Swiss Sense Bedbodem Summer Deals | Swiss Sense

50% korting op bedbodems

Bekijk de korting op het ruime assortiment bedbodems tijdens de Summer Deals. Bij aankoop van een matras ontvang je nu 50% korting op bedbodems. Een goede bedbodem onder je matras maakt je persoonlijk slaapcomfort compleet.


 • Persoonlijk slaapadvies

 • Gratis levering

 • Betaal pas bij levering

Filter sluit filters

Lattenbodems

15

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
 5. 120
Lengte
 1. 190
 2. 200
 3. 210
 4. 220
Type
 1. Geveerde bodems
 2. Lattenbodems
 3. Potenset
Verstelbaar
 1. Elektrisch
 2. Manueel
 3. Nee
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Lattenbodems Remove This Item

15

per pagina

Het belang van een goede lattenbodem

Een fijn matras en een goede bedbodem zijn ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust. Wie goed slaapt voelt zich overdag beter uitgerust. Met de verschillende bedbodems die je bij Swiss Sense in de collectie vindt, zal het moment om naar bed te gaan altijd aangenaam zijn. De lattenbodems bieden je gehele lichaam de ondersteuning die het nodig heeft. De breedtematen lopen van 70cm tot en met 120cm en de lengtematen van 190cm tot en met 220cm. Bij de lattenbodems horen zwarte ronde poten van kunststof die 22cm hoog zijn. De poten worden echter niet standaard bij de lattenbodems geleverd, maar moet apart besteld worden. De potenset kan gebruikt worden bij alle modellen uit de collectie.

Lattenbodems van stevige kwaliteit

De lattenbodems uit de collectie bij Swiss Sense zijn te verkrijgen voor scherpe prijzen. Zo vind je in de collectie bijvoorbeeld de lattenbodem 70x200. De lattenbodems vormen zowel een stevige als flexibele basis. Zo krijgt je lichaam altijd de ondersteuning die het nodig heeft. Ben je op zoek naar extra comfort? Er zijn verschillende varianten zoals elektrische lattenbodems waarbij het hoofdeinde en het voeteneinde apart kunnen worden versteld en lattenbodems die met de hand verstelbaar zijn.

Geveerde bedbodems

Bij Swiss Sense kun je niet alleen lattenbodems, maar ook geveerde bedbodems kopen. Bijvoorbeeld bedbodems van het merk Perzona. De Perzona bedbodems hebben geen latten, maar zijn opgebouwd uit 7-zone pocketvering die zorgen voor optimale ondersteuning van je lichaam. Ook deze bedbodems zijn verkrijgbaar als vlakke bedbodem en als elektrische bedbodem waarbij je de verschillende delen van de bodem apart kunt instellen. De geveerde bedbodems van Perzona hebben een elegant en strak design in antraciet met slanke stalen poten. Een speciale anti-sliplaag zorgt ervoor dat je matras altijd goed op de plaats blijft liggen. Zo heb je geen last van een hinderlijke naad tussen de matrassen.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een lattenbodem of een geveerde bedbodem, bij Swiss Sense slaag je altijd.