Bedbodem Summer Deals | Swiss Sense Bedbodem Summer Deals | Swiss Sense

50% korting op bedbodems

Bekijk de korting op het ruime assortiment bedbodems tijdens de Summer Deals. Bij aankoop van een matras ontvang je nu 50% korting op bedbodems. Een goede bedbodem onder je matras maakt je persoonlijk slaapcomfort compleet.


 • Persoonlijk slaapadvies

 • Gratis levering

 • Betaal pas bij levering

Filter sluit filters

Lattenbodems

15

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
 5. 120
Lengte
 1. 190
 2. 200
 3. 210
 4. 220
Type
 1. Geveerde bodems
 2. Lattenbodems
 3. Potenset
Verstelbaar
 1. Elektrisch
 2. Manueel
 3. Nee
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Lattenbodems Remove This Item

15

per pagina

Het belang van een goede lattenbodem

Een fijn matras en een goede bedbodem vormen samen de basis van een prettige nachtrust, onontbeerlijk voor een goede gezondheid en genoeg energie overdag. Met de bedbodems die je bij Swiss Sense in de collectie vindt, zal het moment om naar bed te gaan altijd aangenaam zijn. Deze lattenbodems en geveerde bodems geven zeer goede ondersteuning, afgestemd op de juiste plekken van het lichaam en daarbij is keuze uit allerlei extra's. De breedtematen lopen van 70 cm tot 120 cm en de lengtematen van 190 tot 220 cm. Apart kan een potenset worden besteld, gemaakt van zwart kunststof, rond en 22 cm hoog. Deze kan worden gebruikt bij alle modellen uit de collectie.

Lattenbodems van stevige kwaliteit, wel en niet verstelbaar

Je hebt al een lattenbodem van 70x200 voor een scherpe prijs met solide en toch flexibele latten van multi-laags beukenhout in een zeer stevig kader van gelaagd berkenhout. De 28 latten van deze Promoflex worden gekoppeld door rubberen houders die gelijklopen met het kader, zodat het lichaam volledig wordt ondersteund. Daarnaast vind je bij Swiss Sense ook luxere modellen zoals de Wimaflex 42 lats of de Terraflex 39 lats. Deze zijn per drie latten gekoppeld en op schouder- en heuphoogte nog steviger gemaakt voor extra steun. Deze modellen kunnen ook elektrisch verstelbaar worden geleverd, 2-motorig, zodat hoofdeinde en voeteneinde apart kunnen worden versteld. Een ander merk van lattenbodems is Squadron, 42 lats en vlak, hand verstelbaar of elektrisch verstelbaar te leveren. Met behulp van 12 schuiven pas je de hardheid van de lattenbodem aan, erg handig.

Naast lattenbodems zijn er ook prachtige geveerde bedbodems

Van het merk Perzona verkopen wij elegante bedbodems in een slank model met designpoten in verschillende gradaties van luxe. De bodem is niet van houten latten, maar van pocketveren in 7 zones voor optimale steun waar het nodig is. Er is een vlak model, maar daarnaast vind je deze als elektrische bedbodem, 2-motorig en zelfs 4-motorig. Hiermee kun je nek, rug, bovenbenen en onderbenen apart instellen. Het meest luxueuze model heeft een touch control bediening waarmee je zelfs verlichting, voetverwarming, wekker en massage kunt instellen. Deze bedbodems worden standaard in antraciet geleverd, maar ook in chique kleuren. Ieder heeft zo zijn eigen, op maat gemaakt bed, maar door een speciale anti-sliplaag heb je geen last van een hinderlijke naad tussen de matrassen. Lattenbodem of geveerde bedbodem, bij Swiss Sense slaag je altijd.