Dixxius Dekbed Eco All Season

Dit dekbed is antiallergisch en bestaat uit gerecycled plastic PET-flessen. Er is gebruik gemaakt van een smartfill-techniek waardoor er een betere warmteregulatie en ventilatie ontstaat. Het dekbed is wasbaar, voelt licht aan en ademt optimaal. Geschikt voor het hele jaar!

Afmeting*
vanaf

Vind de dichtsbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

Dixxius Dekbed Eco All Season

Het Dixxius Dekbed Eco All Season dekbed is een dekbed geschikt voor het gehele jaar. Het is gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen die garant staan voor een heerlijke nachtrust

Voor wie is dit dekbed geschikt?

  • Goede isolerende werking
  • Wasbaar
  • Antiallergeen
  • Duurzame vulling van gerecyclede PET-flessen

Tijk: 100% soft touch polyester

De tijk is vervaardigd uit 100% soft touch polyester, een kunststof die zijdezacht aanvoelt op de huid.

Vulling: 100% gerecyclede plastic PET-flessen

Het Eco dekbed is een heel prettig en antiallergisch dekbed dat voor 100% bestaat uit gerecycled plastic PET-flessen. Het plastic wordt met behulp van innovatieve productietechnieken hergebruikt en gevormd tot verschillende kunststof vezels. De vulling bestaat voor 65% uit holle vezels en voor 35% uit microvezels. Deze is daardoor licht van gewicht, ademt en ventileert uitstekend en doet donzig zacht en luchtig aan.

Smartfill-techniek

Normaal gesproken worden dekbedden gemaakt van een tijk met cassettes waardoor de vulling op zijn plek blijft. Bij dit Eco dekbed is gebruik gemaakt van een smartfill-techniek. Dat betekent dat de vulling is opgebouwd uit meerdere lagen waar de tijk omheen wordt gestikt. Door de verschillende lagen is er minder vulling nodig om het dekbed warm aan te laten voelen en ontstaat er een betere warmteregulatie en ventilatie.

Wasbaar op 60 graden

Dit dekbed is wasbaar tot op 60 graden. Op het label staat echter vermeld tot 30 graden, want dat is natuurlijk een stuk milieuvriendelijker. Daarnaast is dit dekbed enorm snel weer opgedroogd. Dat is natuurlijk zeer prettig, omdat je dus snel weer onder dit aangename dekbed kunt kruipen.

Dixxius Dekbed Eco All Season

Het Dixxius Dekbed Eco All Season dekbed is een dekbed geschikt voor het gehele jaar. Het is gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen die garant staan voor een heerlijke nachtrust

Specificaties

Garantie
2 jaar (volgens Navem voorwaarden)
WarmteklassehelpIconImage
2 (gemiddelde isolatie, bij de meeste mensen favoriet)
Seizoen
4-seizoenen
Vulling
100% Polyester recycled soft blend microfibre
Tijk
100% Polyester Microfiber
Anti huisstofmijt
0
Navulbaar
0
Collectie
Dixxius
Wasbaar
1

Bijpassende producten

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.