Lattenbodem 90x200

Een lattenbodem 90x200 is de basis voor een goede nachtrust

Een lattenbodem van 90x200 is een van de meest populaire bedbodems van een bed. Een eenpersoonsbed heeft namelijk vaak deze afmeting. Ook is het natuurlijk geschikt voor een bed van 180x200. Een lattenbodem is de basis voor een goede nachtrust. In combinatie met een matras zorgt het voor de gewenste ondersteuning en haal je het maximale uit je slaapcomfort. De lattenbodem draagt namelijk je gewicht, veert mee en zorgt voor de juiste ondersteuning op de plekken waar dit nodig is. Bij Swiss Sense vind je een ruim aanbod aan lattenbodems in de afmeting 90x200. 

De verschillende bedbodems van 90x200

In het assortiment vind je verschillende soorten bedbodems, zoals de Technoflex 500, 1000, 2000, 3000, 4000, 5000 en 7000. Ieder type bedbodem heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo kan een bedbodem van 90x200 bestaan uit 15, 28 of 42 latten. Hoe meer latten de bodem bevat, hoe beter je gewicht verdeeld wordt. Naast alleen maar latten vind je in ons assortiment ook bedbodems van 90x200 met latten en verstelbare schotels. Naast vlakke lattenbodems vind je ook verstelbare lattenbodems. We hebben zowel hand verstelbare als elektrisch verstalbare lattenbodems. Ga je voor een rol lattenbodem van 90x200, een vlakke bodem of een elektrisch verstelbare lattenbodem? 

Stel de gewenste hardheid in

De meeste lattenbodems van 90x200 kun je verstellen in hardheid. Hierdoor kun je de hardheid instellen die bij jouw lichaam en wensen past. Weet je niet wat voor type lattenbodem bij jouw lichaam past? Ga dan langs bij jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel en laat je adviseren door een van onze slaapadviseurs. Ook online kun je altijd om een persoonlijk slaapadvies vragen. 

Gebruik een matrasbeschermer over je lattenbodem

Om de levensduur van je matras te garanderen, adviseren we altijd om gebruik te maken van een matrasbeschermer. Deze leg je op je lattenbodem van 90x200. Een lattenbodem kan namelijk scherpe randjes bevatten die je matras kunnen beschadigen. Het materiaal is vochtregulerend wat helpt tegen vocht en schimmel. Ook heeft een matrasbeschermer als voordeel dat het voorkomt dat je matras gaat schuiven. 

Lattenbodem kopen 90x200

Je kunt een lattenbodem van 90x200 eenvoudig online bestellen of kopen bij jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel. Een lattenbodem wordt vaak binnen 2 weken bij je thuisbezorgd. Onze monteurs komen deze dan gratis bij je thuisbezorgen. Ben je naast een lattenbodem ook op zoek naar een nieuw matras? Bij aankoop van een matras en een lattenbodem profiteer je van 50% voordeel op je lattenbodem van 90x200.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.