Alleen deze week!
15% korting op boxspring Home 223
Dag
Uur
Min
Sec
Boxsprings

Online vanaf €840,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €840,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring 90x200

2 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 200
  2. Breedte 90

2

per pagina

Pimp je slaapkamer met een boxspring 90x200

De eenpersoons-boxsprings ‘Justin’ en ‘Nicki’ zijn de ideale toevoeging aan een hippe slaapkamer. Met een frame van Scandinavisch hardhout en een kern voorzien van pocketvering, kies je voor een luxueuze uitstraling en 100% comfort. De boxsprings 90x200 bij Swiss Sense zijn strak vormgegeven, waardoor ze in elke omgeving passen. Hou je van klassiek of heb je een eerder modern interieur? De boxspring 90x200 is altijd een mooie toevoeging.

Stel je boxspring 90x200 samen naar wens

De boxspring 90x200 is beschikbaar in 10 verschillende kleuren. Je kan de kleur dus makkelijk aanpassen aan de kleuren van je slaapkamer. Kies voor een kleur die terugkomt in het behang of in de slaapkamer accessoires voor een harmonieus resultaat. Ook de poten pas je makkelijk aan aan jouw stijl: kies uit zilver, zwart of chrome. Je boxspring 90x200 samenstellen doe je in enkele klikken met de handige configurator.

De voordelen van een boxspring 90x200

Een boxspring bestaat uit drie lagen: een box, een matras en een topdekmatras. Met een boxspring 90x200 koop je dus meteen het totaalpakket, terwijl je bij een bed het bedkader, de bedbodem en de matras apart aankoopt. Het gebruiksgemak van een boxspring is ook een voordeel. Omdat boxsprings doorgaans vrij hoog zijn, hoef je amper te bukken bij het verschonen van de lakens én je stapt er makkelijk in en uit. Natuurlijk is het ook fijn dat je jouw boxspring 90x200 helemaal naar wens kunt samenstellen.

Verleng de levensduur van je boxspring 90x200

De box van een boxspring kan zo’n 20 tot 25 jaar mee, maar de matras vervang je best elke 10 jaar. De topdekmatras gaat het minst lang mee en is om de 5 jaar aan vervanging toe. Hoe lang jouw boxspring precies meegaat, hangt af van het model dat je koopt én hoeveel zorg je ervoor draagt. Als je elk onderdeel van je boxspring 90x200 goed onderhoudt, dan kan je de levensduur verlengen. Reinig je box regelmatig, lucht je dekbed dagelijks en was je beddengoed op tijd om alles fris en hygiënisch te houden.

Reken op de service van Swiss Sense

Swiss Sense is een familiebedrijf en we zijn trots op de service die we elke dag aan onze klanten leveren. Je krijgt bovendien niet enkel kwaliteit, maar ook een eerlijke prijs. Nood aan deskundig advies? Stel jouw vragen aan onze slaapexperts via de chat of kom langs in een van onze winkels. Daar kan je ons uitgebreide assortiment aan boxsprings ook uittesten.