Boxspring 90x200

Pimp je slaapkamer met een boxspring 90x200

De eenpersoons-boxsprings ‘Justin’ en ‘Nicki’ zijn de ideale toevoeging aan een hippe slaapkamer. Met een frame van Scandinavisch hardhout en een kern voorzien van pocketvering, kies je voor een luxueuze uitstraling en 100% comfort. De boxsprings 90x200 bij Swiss Sense zijn strak vormgegeven, waardoor ze in elke omgeving passen. Hou je van klassiek of heb je een eerder modern interieur? De boxspring 90x200 is altijd een mooie toevoeging.

Stel je boxspring 90x200 samen naar wens

De boxspring is beschikbaar in 10 verschillende kleuren. Je kan de kleur dus makkelijk aanpassen aan de kleuren van je slaapkamer. Kies voor een kleur die terugkomt in het behang of in de slaapkamer accessoires voor een harmonieus resultaat. Ook de poten pas je makkelijk aan aan jouw stijl: kies uit zilver, zwart of chrome. Je boxspring 90x200 samenstellen doe je in enkele klikken met de handige configurator.

De voordelen van een boxspring 90x200

Een boxspring bestaat uit drie lagen: een box, een matras en een topdekmatras. Met een boxspring 90x200 koop je dus meteen het totaalpakket, terwijl je bij een bed het bedkader, de bedbodem en de matras apart aankoopt. Het gebruiksgemak van een boxspring is ook een voordeel. Omdat boxsprings doorgaans vrij hoog zijn, hoef je amper te bukken bij het verschonen van de lakens én je stapt er makkelijk in en uit. Natuurlijk is het ook fijn dat je jouw boxspring helemaal naar wens kunt samenstellen. Wil je liever een ruimere boxspring? Je kunt bij ons terecht voor diverse afmetingen zoals bijvoorbeeld een boxspring 120x200 of boxspring 140x200

Verleng de levensduur van je boxspring 90x200

De boxspring 160x200 van een boxspring kan zo’n 20 tot 25 jaar mee, maar de matras vervang je best elke 10 jaar. De topdekmatras gaat het minst lang mee en is om de 5 jaar aan vervanging toe. Hoe lang jouw 1 persoons boxspring of 2 persoons boxspring precies meegaat, hangt af van het model dat je koopt én hoeveel zorg je ervoor draagt. Als je elk onderdeel van je boxspring met tv lift goed onderhoudt, dan kan je de levensduur verlengen. Reinig je box regelmatig, lucht je dekbed dagelijks en was je beddengoed op tijd om alles fris en hygiënisch te houden. Overweeg je een iets grotere maat, dan is de boxspring 160x210 een uitstekende keuze.

Reken op de service van Swiss Sense

Swiss Sense is een familiebedrijf en we zijn trots op de service die we elke dag aan onze klanten leveren. Je krijgt bovendien niet enkel kwaliteit, maar ook een eerlijke prijs. Nood aan deskundig advies? Stel jouw vragen aan onze slaapexperts via de chat of kom langs in een van onze winkels. Daar kan je ons uitgebreide assortiment aan boxsprings ook uittesten.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.