Zomer dekbed 240x220

Een zomerdekbed lits jumeaux bij Swiss Sense

Een dekbed van 240x220 wordt vaak ook een lits jumeaux dekbed genoemd. Dit is een extra groot dekbed , waardoor je genoeg dekens hebt ‘s nachts. Een dekbed in deze afmetingen is in allerlei uitvoeringen beschikbaar, waaronder ook in een zomerdekbed . Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig je dekbed online.

Een zomerdekbed 240x220 is perfect voor in de zomer

De temperaturen in Nederland kunnen tijdens de zomer behoorlijk oplopen. Wanneer je huidige dekbed te warm is, maar je toch graag onder een deken wilt liggen, dan is een zomerdekbed de perfecte uitkomst. Dit is een extra dun en extra licht dekbed wat goed kan ademen en vocht goed kan reguleren. Een zomerdekbed van 240x220 heeft altijd warmteklasse 4. Dit geeft aan dat het de dunste vulling heeft en de minste warmte-isolatie.

De vulling van een zomerdekbed

In het assortiment van Swiss Sense vind je diverse zomerdekbedden in de afmeting 240x220. De vulling van een dekbed kan bestaan uit dons, bamboe en gerecyclede petflessen. Hierbij geven we een korte uitleg per type vulling.

Het zomerdekbed 240x220 van dons is gemaakt van 100% RDS gecertificeerde Mazurische ganzendons. Een donzen dekbed is ook vaak het prijzigste dekbed, maar het is dan ook van de hoogste kwaliteit. Ganzendons is in de regel zelfs nog hoogwaardiger dan eendendons. Een donzen dekbed heeft als eigenschap dat het erg goed ventileert, waardoor de kans minder groot is dat je gaat transpireren. Het is daarnaast enorm licht van gewicht en heeft een hoge vochtopname. Het is daarnaast antiallergisch.

Het bamboe zomerdekbed van 240x220 is ook antiallergisch en daarnaast ook antibacterieel. Het voordeel van een bamboe dekbed is dat het van nature koel aan voelt, goed ademt en vochtregulerend is.

Verder vind je in ons assortiment ook enkele zomerdekbedden van 240x220 die gevuld zijn met gerecyclede PET-flessen. Ook dit dekbed is antiallergisch. Het innovatieve productieproces zorgt ervoor dat de vezels heerlijk zijdezacht aanvoelen en de eigenschappen van écht dons nabootsen.

Bestel je dekbed online of in de winkel

We begrijpen dat de keuze voor een zomerdekbed van 240x220 best lastig kan zijn. Daarom kun je altijd een van onze slaapadviseurs raadplegen in de winkel of online. Een zomerdekbed kun je zowel in de winkel als online bestellen. Bij de bestelling van een dekbed wordt deze altijd gratis bij je thuis bezorgd. Mocht het dekbed toch niet helemaal voldoen aan je wensen? Dan kun je deze binnen 14 dagen gratis retourneren.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.