Lattenbodem 80x200

Lattenbodem 80x200 voor optimaal slaapcomfort

Een lattenbodem zorgt in combinatie met een goed matras voor een comfortabele nachtrust. De bedbodem draagt je gewicht, ondersteunt je lichaam op de plekken waar het nodig is en veert mee. Een lattenbodem die is aangepast aan jouw slaapwensen is dus onmisbaar om het maximale uit je nachtrust te halen. Heb je een bed met de afmetingen 160x200 ? Dan passen daar twee lattenbodems van het formaat 80x200 op. Op die manier kiezen jij en je partner elk voor een lattenbodem die volledig is afgestemd op je lichaam en persoonlijke voorkeuren. Bij Swiss Sense vind je een ruim aanbod aan lattenbodems 80x200.

Verschillende soorten lattenbodems 80x200

In de collectie bij Swiss Sense vind je verschillende soorten bedbodems 80x200, elk met hun specifieke eigenschappen. Zo kan een lattenbodem 80x200 opgebouwd zijn uit 15, 28 of 42 latten. Het aantal latten bepaalt grotendeels de ondersteuning van je lichaam: hoe meer latten, hoe beter je gewicht verdeeld wordt. Verder kies je uit vlakke lattenbodems of bedbodems die handmatig of elektrisch verstelbaar zijn. Met een verstelbare lattenbodem stel je eenvoudig de gewenste zit- of slaapstand in door het hoofd- en voeteinde te verstellen.

Lattenbodems 80x200 bij Swiss Sense

Met een bedbodem uit de collectie bij Swiss Sense kan je rekenen op kwaliteit en optimaal ligcomfort. Alle lattenbodems 80x200 zijn vervaardigd uit hoogwaardig multilaags beukenhout, waardoor ze voldoende flexibel zijn en prima ondersteuning en comfort bieden. De latten lopen over de volledige breedte van de bodem, waardoor ondersteuning op elke plaats in het bed gegarandeerd is. Dankzij de stevige omranding van berkenhout en de koppeling met rubberen houders geniet je jarenlang van je lattenbodem. Bij de meeste lattenbodems 80x200 kan je bovendien zelf de gewenste hardheid kiezen met behulp van schuiven. Zo bepaal je makkelijk de hardheid die bij jouw lichaam past.

Het belang van een goede lattenbodem

Een optimaal slaapsysteem is opgebouwd uit een goed matras en een bedbodem die is aangepast aan jouw wensen. Het geheel moet zorgen voor een prima ondersteuning van je lichaam en een goede ventilatie. Slaap je het liefst in een zacht bed waar je heerlijk in wegzakt? Of hou je net van een hard en stevig bed dat veel ondersteuning biedt? Afhankelijk daarvan heb je ander type lattenbodem nodig. Heb je vaak last van lichamelijke klachten zoals lage rugpijn? Dan kan een elektrisch verstelbare lattenbodem wonderen doen voor je slaapcomfort, omdat die in de juiste positie de druk op je rugwervels vermindert.

Maak het geheel compleet met een goed matras

Een lattenbodem 80x200 gevonden die voldoet aan jouw voorkeuren? Combineer die met een matras 80x200 die is aangepast aan jouw lichaam. Bij Swiss Sense vind je een ruim aanbod aan matrassen van topkwaliteit. Om de levensduur van je matras te verlengen, adviseren we om tussen je lattenbodem en matras steeds een matrasbeschermer te leggen. Die beschermt je matras tegen de scherpe randjes van een lattenbodem, voorkomt vochtophoping en schimmels en zorgt ervoor dat je matras niet gaat schuiven.

Hulp nodig bij de keuze van een lattenbodem 80x200 en matras? Onze slaapadviseurs staan klaar met deskundig advies, online en in onze winkels.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.