Uitgeslapen het nieuwe jaar in
Nu extra korting op snel leverbare bedden
Dag
Uur
Min
Sec

Kwaliteit & Vakmanschap

Een bed tot in detail samengesteld naar jouw wensen, met het ligcomfort waar jouw lichaam om vraagt en ontworpen in een stijl die past bij jouw persoonlijkheid. Zorgvuldig uitgezocht in de winkel of zelf online samengesteld, op basis van deskundig en persoonlijk advies, zodat je altijd vindt wat het beste bij je past. Bezorgd en gemonteerd in jouw slaapkamer, met de service en aandacht die wij vanzelfsprekend vinden. Dat is waar Swiss Sense voor staat.

 

Achter Swiss Sense staat een Nederlandse familie van beddenmakers, met meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap. Een gedegen en betrouwbare basis met jarenlange ervaring waarin we waardevolle kennis hebben opgebouwd om jou een goede nachtrust te bezorgen. Om dit mogelijk te maken hebben zij vrijwel alles in eigen huis gehaald. Want alleen zo kunnen we onze beloftes ook daadwerkelijk waarmaken. Van ontwerp tot productontwikkeling, verkoop in eigen Swiss Sense winkels - tot de creatie van jouw zelf samengestelde bed, en van de bezorging ervan tot service en advies bij vragen. Zo maken we een goede nachtrust mogelijk.

 

Van ontwerp tot productontwikkeling

Hoe jouw droombed eruitziet, is heel persoonlijk. Daarom kun jij met ieder bed uit onze collectie eindeloos veel kanten op en volop variëren, dankzij de vele mix & match mogelijkheden. Want wij geloven dat je het beste slaapt in een bed dat jou op het lijf geschreven is.

 

De laatste trends

Bij Swiss Sense hebben we een liefde voor slaap én design. Onze trendwatchers volgen daarom continu de trends en weten wat er nog komen gaat. Dat zie je terug in onze verschillende collecties boxsprings, bedframes, beddengoed en accessoires, zodat jij kunt kiezen voor een slaapkamerstijl die past bij jouw smaak. Van modern trendy en design tot tijdloos en klassiek.

 

Met oog voor detail ontworpen en ontwikkeld

Het ontwerpen van onze beddencollecties wordt vanuit Nederland gedaan door onze eigen designers of in samenwerking met gevestigde ontwerpers die dezelfde passie voor het vak met ons delen.

 

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste materialen en technieken voor stijlvolle items én slimme comfortoplossingen. Want stijl en comfort gaan bij ons hand in hand. Hiervoor selecteren we alleen de allerbeste materialen en technologie om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard van Swiss Sense. Vanaf het eerste ontwerp tot de aflevering van al onze producten. Dat kunnen we tevens garanderen omdat we gedurende het ontwerpproces nauw samenwerken met specialisten van de productielocaties en alle producten uitvoerig getest worden in een strenge kwaliteitscontrole. Het resultaat: een kwaliteitsproduct dat jarenlang meegaat.

 

Kwaliteit en vakmanschap

Swiss Sense werkt met een wereldwijd netwerk van zorgvuldig geselecteerde leveranciers en partners in Europa en Azië, die werken volgens strenge internationale richtlijnen en net zo veel waarde hechten aan vakmanschap en kwaliteit als wij.

De productielocatie van de familie Diks bevindt zich op het meubeleiland Cebu in de Filipijnen. Dit is het wereldwijd het centrale punt als het gaat om het vervaardigen van kwaliteitsmeubels. Hier beheren onze toegewijde collega’s het ambacht, zoals de kunst van het capitonneren. Ze maken ieder onderdeel van jouw bed met oog voor detail. Speciaal voor de productie van de massief houten bedframes werken we met een gespecialiseerde partner in Europa. Het door jou samengestelde bed ondergaat een strenge kwaliteitscontrole. Zo kunnen wij de continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit van Swiss Sense waarborgen en altijd onze afspraken met onze klanten nakomen.

 

Van bezorging tot service

Wanneer jouw bed helemaal is vervaardigd, wordt deze naar ons distributiecentrum in Nederland of Duitsland gebracht. Daar maken we jouw bestelling compleet en zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van een goede nachtrust. De bezorging en montage worden gedaan door onze getrainde monteurs. En het verpakkingsmateriaal, dat nemen zij mee retour, zodat jij echt onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bed.

 

Klantenservice

Heb je na de bezorging nog vragen? Ook dan staan we voor je klaar. Je kunt ons 6 dagen in de week bereiken in onze winkels, telefonisch en online. Wij zijn er voor je. Voor jou en je nachtrust.

Kwaliteit en vakmanschap