Hemelvaartsacties
tot -20% korting
Dag
Uur
Min
Sec

Kwaliteit & Vakmanschap

Alleen het allerbeste

 

100 jaar ervaring

De Familie Diks maakt met hart en ziel al meer dan 100 jaar bedden en staat daarmee garant voor kwaliteit. Boxsprings, bedframes, matrassen en accessoires die met veel deskundigheid, zorg en aandacht worden gemaakt voor vele nachten slaap. We hechten veel waarde aan producten van een hoge kwaliteit die lang meegaan. De partners en materialen waarmee we werken zoeken we dan ook met veel zorg uit en producten uit onze collecties worden onder meer vervaardigd in de eigen productielocatie van de familie Diks, op het meubeleiland Cebu in de Filipijnen.


Ambacht

Bedden maken is een vak apart. Alle vaklieden beheersen het ambacht, zoals de kunst van het capitonneren. Zij vervaardigen alle onderdelen van jouw bed met aandacht en vakmanschap. Van de poten tot het hoofdbord: elk detail wordt gemaakt met hoogwaardige materialen en volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Swiss Sense. Is jouw bed gereed? Dan wordt het zorgvuldig gecontroleerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat het bed je op het lijf geschreven is.


Bezorging en montage

Na de controle brengen we jouw bed naar ons distributiecentrum in Uden (Nederland) en zorgen we ervoor dat het zo snel mogelijk wordt bezorgd. Jij kiest zelf waar en wanneer. Onze getrainde monteurs zorgen voor de bezorging en montage in je slaapkamer. En het verpakkingsmateriaal, dat nemen ze mee terug, zodat jij direct zorgeloos kunt genieten van je nieuwe bed.


Service

Heb je na de bezorging nog vragen? Neem dan hier contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en zijn er elke dag opnieuw voor jou en je nachtrust.