Beddengoed

Beddengoed voor uren slaapgenot

Voor een goede nachtrust zijn niet alleen je bed en je matras van belang, maar ook je beddengoed. Kies daarom voor kwalitatieve producten die je slaapcomfort verhogen én ook mooi zijn om te zien. In de collectie van Swiss Sense vind je een uitgebreid aanbod aan donzige of synthetische dekbedden, stijlvolle dekbedovertrekken en comfortabele   die de nodige steun bieden aan je hoofd en nek. Ook hoeslakens en moltons ontbreken niet in ons assortiment. Welke materialen of stijl je ook verkiest: als je het niet vindt bij Swiss Sense, dan vind je het nergens.

Kwalitatief beddengoed kopen

Elke nacht slaap je ongeveer acht uur. Dat betekent dat je een derde van je leven door brengt in je bed. Een uitstekende reden om te investeren in je slaapcomfort! En daar hoort ook het juiste beddengoed bij.

Hou bij je keuze zeker rekening met de seizoenen. In de zomer wil je graag een bed dat fris en koel aanvoelt, terwijl je in de winter net graag lekker warm ligt. Gelukkig hebben we bij Swiss Sense oplossingen voor elk seizoen. Zo zijn er heel dunnen en lichte dekbedden maar ook lekker warme dekbedden gevuld met eendendons. Een heel slimme keuze is het vier-seizoenendekbed, want daarmee zit je altijd goed.

Voor je dekbedovertrek heb je een uitgebreide keuze uit verschillende merken zoals Riviera Maison, Oilily en andere. Bij Swiss Sense hebben we zoveel verschillende materialen, dessins, kleuren en maten, dat je altijd het overtrek van jouw keuze vindt. Wil je je bed helemaal afmaken? Kies dan meteen een leuke bedsprei uit onze collectie.

Ook onze hoeslakens zijn van uitstekende kwaliteit. Onderschat het belang van een goed hoeslaken niet: het moet niet alleen het vocht absorberen dat je tijdens je slaap verliest, maar er ook voor zorgen dat je matras of topdekmatras goed kan ademen. Heb je een verstelbare matras? Ook dan vind je bij Swiss Sense zeker je gading wat hoeslakens betreft.

Diverse materialen

Bij Swiss Sense vind je bedtextiel in diverse materialen. Voor koude winternachten is flanel ideaal, want dat houdt de warmte uitstekend vast én past zich aan aan je lichaamstemperatuur.

Voor een warme zomerse nacht hebben we dan weer fris bedtextiel in linnen en katoen. Deze materialen voelen heerlijk koel aan, ademen goed en zijn vochtregulerend.

Zin om een koopje te doen? Kijk dan zeker bij onze beddengoed solden voor interessante aanbiedingen op dekbedden, hoofdkussens en meer.