Stockmodellen Actie | Swiss Sense Stockmodellen Actie | Swiss Sense

Profiteer van spectaculaire kortingen 

Wij maken in onze winkels plaats voor nieuwe collecties en daar profiteer jij van! Kom langs en ontdek het bed van jouw dromen. Tijdens de Stockmodellen Actie lopen de kortingen op tot wel 70%!

Let op: De Stockmodellen Actie geldt alleen in onze winkels, en niet in de webshop. Bekijk hieronder het aanbod en informeer bij de winkel bij jou in de buurt naar de voorraad. 

Al voorzien van een boxspring en benieuwd naar onze overige acties? Klik dan HIER.


Aanbod stockmodellen

Jubileum Collectie, Edition I | Swiss Sense
Jubileum Collectie Jubileum II | Swiss Sense
Boxspring Home 130 | Swiss Sense
Boxspring Home 300
Boxspring Home 405 | Swiss Sense
Boxspring Lifestyle 150 | Swiss Sense
Boxspring Lifestyle 500 | Swiss Sense
Boxspring Lifestyle 600
Boxspring Lifestyle 600

Overige acties

Onze Watergelhoofdkussens zijn anti-allergisch en bieden optimale ondersteuning. Ontvang het 2e Watergel hoofdkussen cadeau tijdens de Stockmodellen Actie.

Bij aankoop van twee Silvana Support hoofdkussens ontvang je nu een Nescafé Dolce Gusto Mini Me cadeau! Bij aankoop van één hoofdkussen ontvang je het koffiezetapparaat voor €19,95.

Het antiallergische Green Latex Hoofdkussen is een heerlijk voorgevormd en duurzaam latex hoofdkussen met de ideale ondersteuning voor je hoofd en nek.

Een goede bedbodem onder je matras maakt je persoonlijk slaapcomfort compleet.Bij aankoop van een matras ontvang je nú 50% korting op de bedbodem.


Over Swiss Sense

100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis leveren en plaatsen

Persoonlijk advies

Stel je eigen boxspring samen


100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis levering en montage

Deskundig en persoonlijk advies

Stel je eigen boxspring samen

Onze droom is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Als familie Diks doen we dat al honderd jaar. We maken dit waar met liefde voor design, oog voor detail en passie voor bedden maken.

De ervaring en opgebouwde kennis door de jaren heen garanderen een optimaal opgebouwd slaapsysteem, waarmee jij verzekerd bent van een product met kwaliteit en comfort op het hoogste niveau.


Vind een winkel bij jou in de buurt

Maak kennis met ons ruime aanbod in slaapsystemen en doe inspiratie op voor jouw slaapkamerinterieur in één van onze Swiss Sense winkels. Kom proefliggen en geniet van persoonlijk en deskundig advies. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Onder het genot van een kopje koffie kom je samen altijd tot het juiste besluit.

 

Met onze sfeervolle winkels verspreid over heel Vlaanderen is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Vind hier eenvoudig de dichtstbijzijnde winkels bij jou in de buurt door jouw postcode of woonplaats in te voeren.

Vind een winkel

Op zoek naar een winkel bij jou in de buurt?