-10% éxtra korting
Laatste dagen
DAG
UUR
MIN
SEC

Hoeslakens banner | Swiss SenseHoeslakens banner | Swiss Sense

Hoeslaken

10

per pagina
Filter
 1. Type Hoeslakens Remove This Item
 1. Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Lycra
  Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Lycra
  vanaf Special Price 59,95 
 2. Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Lycra
  Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Lycra
  vanaf Special Price 59,95 
 3. Dixxius Topper Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Topper Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 24,95 
 4. Dixxius Split-topper Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Split-topper Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 29,95 
 5. Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Percale
  Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Percale
  vanaf Special Price 24,95 
 6. Dixxius Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 14,95 
 7. Dixxius Hoeslaken Excellent Percale
  Dixxius Hoeslaken Excellent Percale
  vanaf Special Price 19,95 
 8. Dixxius Hoeslaken Excellent Lycra
  Dixxius Hoeslaken Excellent Lycra
  vanaf Special Price 39,95 
 9. Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Percale
  Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Percale
  vanaf Special Price 39,95 
 10. Dixxius Hoeslaken Premier Jersey Roze 50% voordeel
  Dixxius Hoeslaken Premier Jersey Roze
  vanaf Special Price 12,48  Regular Price 24,95 

10

per pagina

Investeer in een comfortabel hoeslaken

Na een lange dag wil je kunnen genieten van je welverdiende nachtrust. Toch blijkt een comfortabele nacht niet altijd zo vanzelfsprekend te zijn. Zelfs een hoeslaken kan al verschil maken en zorgen voor beter slaapcomfort. Kies daarom altijd voor een hoeslaken van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld een hoeslaken van jersey. Een jersey hoeslaken heeft een rand van elastiek waardoor het laken altijd strak over je topper of je matras gespannen kan worden. Zo zal het hoeslaken niet verschuiven tijdens je slaap.

Diverse soorten lakens

Het maakt niet uit of je alleen een matras hebt of zowel een matras als topmatras, want in beide gevallen vind je bij Swiss Sense een passend hoeslaken. Bovendien kun je ook nog eens kiezen uit een breed scala aan kleuren en verschillende materialen zodat het hoeslaken altijd voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Bij een hoeslaken voor een topper is het van belang om rekening te houden met wat voor soort topper je hebt. Elektrische boxsprings hebben een split-topper waardoor je ook een split-topper hoeslaken nodig hebt. Met een speciaal split-topper hoeslaken kun je namelijk de twee helften van het bed apart van elkaar verstellen. Zo geniet je van alle functies die jouw elektrisch verstelbare boxspring heeft.

Verschil tussen hoeslakens en moltons

Er kan soms wat verwarring zijn over het verschil tussen een hoeslaken en een molton. Want waar gebruik je nu wat voor? Een molton is vaak dikker dan een hoeslaken en eventueel ook waterdicht te verkrijgen. Dit is bedoeld om je matras of je topper echt te beschermen. Zo komt er met een molton minder snel vuil in de matras. Een hoeslaken is daarentegen bedoeld om het vocht dat je tijdens het slapen verliest op te vangen. Een hoeslaken gaat dan ook over de molton heen. Om je bed zo fris en hygiënisch mogelijk te houden, is het belangrijk dat je je hoeslaken iedere week wast. De molton hoef je minder vaak te wassen. Moltons zijn evenals hoeslakens verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo vind je in onze collectie moltons voor toppers, moltons voor matrassen en moltons voor split-toppers.

Perkal en jersey hoeslakens

Hoeslakens van perkal en jersey zijn de meeste voorkomende soorten. Het verschil tussen deze twee soorten hoeslakens is niet het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, maar de techniek waarmee het materiaal gemaakt is. Beide hoeslakens zijn namelijk gemaakt van katoen. Echter wordt perkal katoen dichter op elkaar geweven. Daardoor is het materiaal erg stevig en voelt het tegelijkertijd heerlijk zacht aan. Het katoen van een jersey hoeslaken is gebreid in plaats van geweven. Bij deze techniek worden er kleine lussen gemaakt waardoor het hoeslaken extra elastisch wordt. Zo past een jersey hoeslaken op matrassen in verschillende maten. Bij een perkal hoeslaken is dit niet het geval. Perkal is namelijk niet elastisch. De afmeting van het hoeslaken moet dus exact overeenkomen met de matras of de topper waar deze overheen komt.

De ruime collectie bij Swiss Sense

jouw nachtrust is ontzettend belangrijk en dat weet Swiss Sense als geen ander. Om die reden houden wij het gehele proces van de productie tot en met de bezorging bij jou thuis in eigen handen. Een comfortabele nachtrust komt mede stand met behulp van een kwalitatief goed bedlaken. Bij Swiss Sense vind je een ruime collectie hoeslakens die verkrijgbaar zijn in verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Neem dus snel een kijkje bij onze collectie en kies het hoeslaken dat bij jou past.