Dekbed 200x220

11 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
 1. Afmeting 200x220
 2. Type Dekbedden
 1. Dixxius Dekbed Basic 4 seizoenen
  Dixxius Dekbed Basic 4 seizoenen
  vanaf Special Price 75,-
  100%
 2. Dixxius 4-Seizoenen Green Royal by vtwonen dekbed
  Dixxius 4-Seizoenen Green Royal by vtwonen dekbed
  vanaf Special Price 275,-
  100%
 3. Dixxius 4-Seizoenen Silver Royal 90% Dons Dekbed
  Dixxius 4-Seizoenen Silver Royal 90% Dons Dekbed
  vanaf Special Price 290,-
 4. Dixxius Dekbed Basic Enkel
  Dixxius Dekbed Basic Enkel
  vanaf Special Price 39,-
  100%
 5. Vaste laagste prijs
  Dixxius Dekbed Basic All Season
  Dixxius Dekbed Basic All Season
  vanaf Special Price 50,-
  100%
 6. Dixxius Silver Royal 90% Dons Dekbed
  Dixxius Silver Royal 90% Dons Dekbed
  vanaf Special Price 205,-
 7. Dixxius Green Royal by vtwonen dekbed
  Dixxius Green Royal by vtwonen dekbed
  vanaf Special Price 190,-
 8. Dixxius Bronze Royal Custom Climate 4 Dekbed
  Dixxius Bronze Royal Custom Climate 4 Dekbed
  vanaf Special Price 149,-
  100%
 9. Dixxius Bronze Royal Custom Climate 2 Dekbed
  Dixxius Bronze Royal Custom Climate 2 Dekbed
  vanaf Special Price 119,-
 10. Dixxius Bronze Royal Custom Climate 3 Dekbed
  Dixxius Bronze Royal Custom Climate 3 Dekbed
  vanaf Special Price 135,-
  100%
 11. Dixxius Bronze Royal Custom Climate 1 Dekbed
  Dixxius Bronze Royal Custom Climate 1 Dekbed
  vanaf Special Price 105,-

11

per pagina

Een dekbed 200x220 voor de beste nachtrust

Bij Swiss Sense vind je dekbedden van het formaat 200x220 in diverse uitvoeringen. Zoek je een dekbed waarmee je zowel warme als koude nachten kunt trotseren? Of een anti-allergisch dekbed? Je vindt zeker een exemplaar dat past bij jouw voorkeuren. Een dekbed met de afmetingen 200x220 is geschikt voor een twijfelaar: een tweepersoonsbed of -boxspring met een breedte van 120 of 140 cm. Omdat een dekbed 200x220 extra lang is, is het ideaal voor wanneer je lichaamslengte langer is dan 180 cm. Slaap je in een bed of boxspring met een lengte van meer dan 200 cm? Dan raden we ook een dekbed 200x220 aan.

Dekbedden 200x220 met verschillende vullingen

De specifieke eigenschappen van een dekbed zijn afhankelijk van het materiaal waarmee het gevuld is. Bij Swiss Sense vind je onder andere dekbedden gevuld met dons, wol, bamboe, veren of synthetisch materiaal. Een dekbed gevuld met dons voelt licht en luchtig aan en heeft een hoog ventilerend en isolerend vermogen, maar is ook relatief prijzig. Een synthetisch dekbed is minder prijzig en anti-allergisch, maar ventileert iets minder goed. Denk dus goed na over je slaapwensen en ga op zoek naar het materiaal dat het best bij jouw voorkeuren past.

Zomer, winter of vier seizoenen?

In de zomer kan het in de slaapkamer ‘s nachts vaak warmer zijn dan 20 graden, terwijl je in de winter net heel koude temperaturen moet trotseren. In het assortiment bij Swiss Sense kies je tussen zomerdekbedden, winterdekbedden of 4-seizoenendekbedden met de afmetingen 200x220. Een zomerdekbed is gemaakt van luchtige materialen, ventileert goed en heeft een goede vochtregulatie. Een winterdekbed heeft een groot isolerend vermogen en geeft veel warmte. Een 4-seizoenendekbed bestaat uit twee delen die je zowel samen als apart kan gebruiken, zodat je het hele jaar door van het gepaste comfort geniet. Om te checken hoe dik of warm een dekbed is, moet je kijken naar de warmteklasse: warmteklasse 1 heeft de hoogte warmte-isolatie, warmteklasse 4 de laagste.

Onderhoud van je dekbed 200x220

Je slaapt het best onder een dekbed dat fris en proper aanvoelt. Om je dekbed fris te houden, is het belangrijk dat je je bed regelmatig laat luchten. Zo kan het vocht dat je ‘s nachts verliest verdampen en vermijd je dat geurtjes zich nestelen in je dekbed en je matras. Zijn er vlekken op je dekbed? De meeste dekbedden kan je makkelijk wassen in je wasmachine. Of jouw dekbed wasbaar is, zie je op het wasvoorschrift op het label. Wissel je om het half jaar van dekbed? Dan is het ook raadzaam om je dekbed te wassen voor je het opbergt.

Een passend dekbed voor de beste nachtrust

Twijfel je over de afmetingen van jouw nieuwe dekbed? Welke maat je nodig hebt, hangt niet alleen af van je lengte, maar ook van de afmetingen van je bed of boxspring. Een dekbed is altijd iets groter dan je matras, omdat ze een stukje over je bed vallen. Zo heb je altijd voldoende deken ‘s nachts, zeker wanneer je met twee personen onder je dekbed slaapt. 

Hulp nodig bij de keuze van jouw dekbed? Onze slaapexperts staan in onze winkels en online klaar met deskundig advies.