Profiteer nu nog
van -10% éxtra korting
DAG
UUR
MIN
SEC

Split Topper Hoeslaken

6

per pagina
Filter
 1. Type Hoeslakens Remove This Item
 2. Geschikt voor Split-Toppers Remove This Item
 1. Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  vanaf Special Price 49,95 
 2. Dixxius Split-Topper Hoeslaken Premium Bamboe Nieuw
  Dixxius Split-Topper Hoeslaken Premium Bamboe
  vanaf Special Price 89,95 
 3. Dixxius Split-topper Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Split-topper Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 29,95 
 4. Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Percale
  Dixxius Split-Topper Hoeslaken Excellent Percale
  vanaf Special Price 39,95 
 5. Dixxius Split-Topper Hoeslaken Basic Jersey Web-Only
  Dixxius Split-Topper Hoeslaken Basic Jersey
  vanaf Special Price 14,95 

6

per pagina

Split-Topper hoeslakens bij Swiss Sense

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van een goede nachtrust. Door een hoeslaken te gebruiken, bescherm je je topper en matras tegen vuil en slijtage. Hierdoor verleng je de levensduur van je topper en je matras. Heb je een (elektrisch) verstelbaar bed met een split-topper? Dan kun je gebruik maken van een split-topper hoeslaken.

Split-topper hoeslakens hebben in het midden een handige en functionele scheiding. Hierdoor kunnen de twee hoofdeinden van het bed afzonderlijk van elkaar versteld worden terwijl er toch één hoeslaken gebruikt wordt. Op die manier kun je er bijvoorbeeld één elektrische box te verstellen terwijl je partner blijft slapen in een vlakke positie.

Split-topper hoeslakens passen perfect om split-topmatrassen. Wanneer je bed in een horizontale stand staat, lijkt het net of er sprake is van één (top)matras. De split-topper onderlakens hebben een speciaal ontwerp en zijn extra veerkrachtig. Dit is erg belangrijk aangezien de twee delen van je bed vrij op en neer moeten kunnen bewegen. Om ervoor te zorgen dat split-topper hoeslakens lang mee gaan, zijn de hoeslakens extra verstevigd. Ook is er speciale aandacht besteed aan de afwerking van het hoeslaken rond de split zodat deze niet scheurt.

Verschillende soorten split-topper hoeslakens

Split-topper hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een verzwaard jersey katoenen hoeslaken of juist een perkal katoenen hoeslaken. Bij Swiss Sense vindt je altijd hoeslakens, hoofdkussen en dekbedovertrekken die passen bij jouw persoonlijke wensen.