Boxsprings

1-60 van 86

Pagina
per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Lengte
Opbergruimte
 1. Ja
 2. Nee
Verstelbaar
 1. Ja
 2. Nee
Direct leverbaar
 1. Ja
 2. Nee
Set Descending Direction
 1. Boxspring Home Essential €250,- introductiekorting*
  Boxspring Home Essential
  vanaf Special Price 990,00  Regular Price 1.240,00 
 2. Boxspring Home 250 €500,- introductiekorting*
  Boxspring Home 250
  vanaf Special Price 1.190,00  Regular Price 1.690,00 
 3. Boxspring Web-Only Snooze Adjustable Deluxe Web-Only Elektrisch verstelbaar
  Boxspring Web-Only Snooze Adjustable Deluxe
  vanaf Special Price 1.479,00  Regular Price 1.979,00 
 4. Boxspring Home 465-S
  Boxspring Home 465-S
  vanaf Special Price 1.840,00  Regular Price 2.740,00 
  100%
 5. Boxspring Lifestyle by vtwonen Basil €500,- introductiekorting*
  Boxspring Lifestyle by vtwonen Basil
  vanaf Special Price 1.490,00  Regular Price 1.990,00 
 6. Boxspring Royal Escalade €750,- introductiekorting*
  Boxspring Royal Escalade
  vanaf Special Price 3.338,00  Regular Price 4.088,00 
 7. Boxspring Royal Carrera €750,- introductiekorting*
  Boxspring Royal Carrera
  vanaf Special Price 3.238,00  Regular Price 3.988,00 
 8. Boxspring Lifestyle by vtwonen Sage
  Boxspring Lifestyle by vtwonen Sage
  vanaf Special Price 1.520,00  Regular Price 2.020,00 
 9. Boxspring Home 460-S
  Boxspring Home 460-S
  vanaf Special Price 1.400,00  Regular Price 2.100,00 
 10. Boxspring Home 340
  Boxspring Home 340
  vanaf 2.510,00 
 11. Boxspring Home 330
  Boxspring Home 330
  vanaf 2.510,00 
  100%

1-60 van 86

Pagina
per pagina

Koop jouw boxspring op maat bij Swiss Sense

Ben je aan het overwegen om een boxspring te kopen? Swiss Sense biedt een ruime collectie boxsprings in allerlei soorten en maten. De configurator kun je gebruiken om je boxspring naar wens samen te stellen. In het overzicht worden alle boxsprings standaard weergegeven met een prijs van een boxspring 140x200 afmeting. Je kunt middels het configureren eenvoudig doorgeven waar je voorkeur naar uitgaat. Zo kun je onder andere aangeven welke afmetingen je wilt, welke matras en topper, welk materiaal en kleur, en welke soort pootjes je voorkeur naar uitgaat. De boxspring collectie beschikt over ruim 80 verschillende modellen! Je vindt er niet alleen tweepersoons boxsprings maar ook eenpersoons boxsprings.

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een populair slaapsysteem dat vooral veel gebruikt wordt in hotels. Waaruit bestaat dit slaapsysteem nu en wat is het verschil tussen een bed en een boxspring? We lichten het hier kort toe. Een boxspring is opgebouwd uit een onderstel, ook wel de box genoemd, met een matras en een topper. Deze drie lagen vormen samen de boxspring. De naam boxspring komt van het met pocket- of bonellvering gevulde onderstel. De matras en topper zijn er in diverse soorten en je kunt ze naar wens combineren.

Onder het onderstel van de boxspring zitten pootjes die je bij ons ook kan kiezen bij het configureren. De pootjes hebben verschillende hoogtes dus als je voorkeur uitgaat naar een hoog bed, kies dan voor een hogere poot en dikkere topper. Zo zijn er toppers met een hoogte van maar liefst 12,5 cm.

Wat is het verschil tussen bedden en boxsprings?

Het komt vaak voor dat men het verschil niet weet tussen een bed en een boxspring. Het grootste verschil zit hem in het aantal lagen. Zo bestaat een bed uit twee lagen waaronder een ledikant met daarin een lattenbodem en een matras. Een boxspring daarentegen bestaat uit een box, een hoofd- en voetbord, een matras en een topper.

Stel je boxspring naar wens samen

Bij het kiezen van een boxspring is het verstandig om rekening te houden met je postuur, lichamelijke eigenschappen, overige functionaliteiten maar ook je persoonlijke wensen. Om ervoor te zorgen dat je boxspring de juiste ondersteuning biedt, moet je kritisch kijken naar de box, het matras en de topper die je erbij koopt. Soms kun je bij de box al kiezen uit bonellvering of pocketvering. Hierbij bevelen we meestal een onderstel met pocketvering aan, omdat pocketveren een langere levensduur en betere ondersteuning bieden. Hiernaast zijn er verschillende matrassen en toppers mogelijk zoals een pocketvering, bonellvering, latex, traagschuim of koudschuim matras. Ook kun je kiezen tussen een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring. Voor mensen die graag TV kijken of lezen in bed is een elektrisch verstelbare boxspring ideaal. Heb je te weinig opbergruimte in je slaapkamer? Dan is een boxspring met opbergruimte handig. Hierbij bevat het onderstel deels een opbergbox waardoor je heel wat spullen kwijt kan.

Een goede boxspring

Bij de aankoop van een boxspring is het belangrijk dat je vooraf duidelijk hebt wat je wensen en behoeften zijn. Een boxspring is namelijk pas goed, als die past bij je postuur, lichamelijke kenmerken en ernaast ook nog bij je slaapkamer en stijl past. Voor grote slaapkamers kies je bijvoorbeeld eerder voor een mooie grote Kingsize boxspring. Doordat Swiss Sense veel verschillende mogelijkheden biedt, is het aan te raden om een adviseur mee te laten denken. Kom langs bij één van onze winkels en laat je vrijblijvend informeren en adviseren.

Een passend bed bij rug- en nekklachten

Heb je last van rug of nekklachten? Vooral dan is het belangrijk om kritisch naar je bed te kijken. Een matras, topper maar ook je hoofdkussen moeten passen bij je lichaam en slaaphouding. Bij fysieke klachten kan een boxspring op maat zeker de uitkomst bieden. Er zijn diverse lagen zoals de matras, de box en de topper die voor de optimale ondersteuning kunnen zorgen. Bij rugklachten is de pocketvering of traagschuim matras aan te raden omdat deze helemaal naar de vorm van je lichaam gaat staan en drukverlagend werkt. Daarnaast is het raadzaam om te kijken naar je slaaphouding en je gewicht. Ben je zwaarder dan 85 kilo of slaap je op je buik? Dan is een harde oftewel firm matras beter voor je, omdat je zo voorkomt dat je te ver doorzakt in je matras.

Verleng de levensduur van je boxspring

Hoelang gaat een boxspring eigenlijk mee? Dit hangt af van het onderdeel van de boxspring. Zo kan de box namelijk 20-25 jaar mee, terwijl een matras elke 10 jaar vervangen moet worden. De topper is van alle onderdelen het minst duurzaam en moet zo ongeveer elke 5 jaar vervangen worden. Het is goed om te weten dat je de levensduur kan beïnvloeden door deze onderdelen voldoende te onderhouden. Regelmatig poetsen en het op tijd vervangen, zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van jouw bed. Heb je jouw boxspring of matras al een te lange tijd en ben je aan vervanging toe? Neem dan eens een kijkje bij onze boxspring aanbiedingen en ervaar onze hoge kwaliteit voor een lage prijs.