7,5% Solden korting
laatste dagen
DAG
UUR
MIN
SEC

Matrassen | Solden | Swiss SenseMatrassen banner | Solden | Swiss Sense

Pocketvering Matrassen

15

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Collectie
 1. Gazella
 2. AEROMAX
Drukverlaging
Ventilatie
Ondersteuning
 1. Goed
 2. Uitstekend
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Pocketvering Remove This Item
 1. Kies je slaaphouding

  Zijslaper

  Kies bij voorkeur een matras met een soepele afdeklaag zodat je schouder en heup gemakkelijk in het matras weg kunnen zakken.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Rugslaper

  Voor rugslapers is het belangrijk dat het matras optimale ondersteuning biedt aan de onderrug en knieholtes.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Buikslaper

  Buikslapers hebben in de regel een steviger matras nodig om te voorkomen dat de bekkenzone te diep wegzakt in het matras.

  Toon matrassen >

 2. AEROMAX Polaris Matras +7,5% Solden korting Tot 10% korting
  AEROMAX Polaris Matras
  vanaf Special Price 540,-  Regular Price 595,- 
 3. AEROMAX Savior Matras +7,5% Solden korting Tot 10% korting
  AEROMAX Savior Matras
  vanaf Special Price 640,-  Regular Price 705,- 
 4. AEROMAX Aventi Matras +7,5% Solden korting Tot 10% korting
  AEROMAX Aventi Matras
  vanaf Special Price 740,-  Regular Price 815,- 

15

per pagina

Het pocketvering matras

Een goede matras is van groot belang wanneer je wilt genieten van ultiem slaapcomfort. Een pocketvering matras bestaat uit diverse losse veren, die afzonderlijk van elkaar verpakt zijn in zogeheten zakjes (pockets). Alleen in het midden zijn de losse pocketveren met elkaar verbonden. Op die manier kunnen de veren optimaal inspelen op elke beweging die jij maakt tijdens je slaap. Boxsprings zijn over het algemeen ook vaak uitgerust met pocketveren voor een optimale ondersteuning en drukverdeling. Veel pocketvering matrassen bestaan daarnaast uit 5, 7 of 9 zones. Deze speciale comfortzones hebben verschillende hardheden bij de specifieke lichaamsdelen. Zo krijgt je lichaam overal de stevige ondersteuning die het nodig heeft!

De ruime collectie pocketvering matrassen

Bij Swiss Sense kun je pocketvering matrassen van diverse bekende en minder bekende merken kopen. Deze matrassen zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Voor iemand die niet zo veel ruimte in bed nodig heeft, zijn de volgende afmetingen voor een eenpersoonsbed zeer geschikt: matras 70x190, matras 70x200 en matras 80x200. Voor een tweepersoonsbed is daarnaast de matras 180x210 zeer geschikt. Bij pocketvering matrassen kun je meestal kiezen uit verschillende hardheden: medium of firm.

Bij de keuze voor een bepaalde hardheid is het belangrijk dat je rekening houdt met je lichaamsgewicht en je slaaphouding. Heb je een lichaamsgewicht boven de 80/85 kilo? Dan is een firm matras een aanrader. Ben je een buikslaper en heb je een gewicht van rond de 85 kilo? Dan is een firm matras zelfs een must te noemen. De hoge conformiteit (het aanpassingsvermogen) van een dergelijk matras staat garant voor comfortabel slapen. Voor pocketvering matrassen geldt verder dat deze een goede ventilatie hebben en vochtregulerend zijn. Bovendien hebben matrassen van pocketveren een lange levensduur.

Verschillende soorten afdeklagen

Pocketvering matrassen zijn voorzien van een afdeklaag. Deze afdeklaag kan gemaakt zijn van verschillende materialen waarbij koudschuim één van de meeste gebruikte opties is. Het materiaal en de dikte van de afdeklaag bepalen in hoge mate de ondersteuning die de matras biedt. Omdat het type afdeklaag in veel gevallen een persoonlijke voorkeur is, zullen onze slaapspecialisten je graag informeren over de eigenschappen van de verschillende gebruikte materialen.

Je kunt ons natuurlijk bellen, maar je bent ook altijd van harte welkom om langs te komen in een van onze winkels. Laat je helpen door een van onze slaapadviseur en stel een nieuw en persoonlijk slaapsysteem samen. Dankzij 100 jaar ervaring, is Swiss Sense dé partij om je te adviseren over jouw slaapcomfort.