Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring met tv-lift

3 producten

Filter sluit filters
Filters
Snel leverbaar
 1. Nee
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Breedte
 1. 140
 2. 160
 3. 180
 4. 200
Collectie
 1. Home 365
 2. Royal
Functionaliteit
oplopend
Filter
 1. Functionaliteit TV lift

3

per pagina

Boxspring met tv-lift zelf samenstellen

Ben jij op zoek naar een boxspring waarin je naast heerlijk slaapt, ook comfortabel samen televisie kan kijken? Dan hebben wij dé oplossing voor jou, een boxspring met een geïntegreerde automatische tv-lift in het voetbord. Wanneer je geen tv kijkt, kun je de tv verbergen in het voetbord. Zo ziet je slaapkamer er altijd strak en netjes uit. Met onze configurator kan je zelf helemaal naar wens je eigen boxspring met tv-lift samenstellen. Naast het voeteneinde configureer je ook de maat, kleur, stof, bedbodem en matras helemaal naar wens.

Gezien de grootte van een tv is het alleen mogelijk om dit voetbord te bestellen bij de tweepersoons boxsprings. De kabels zijn netjes in het bed weggewerkt en zullen hierdoor niet opvallen. Mocht een boxspring met tv-lift toch niks voor jou zijn, dan heeft Swiss Sense nog veel meer boxsprings waaruit je kunt kiezen. Grote kans dat jouw droombed hier tussen staat!

Voordelen van een boxspring met tv-lift

Voor veel mensen is het voordeel van een boxspring met tv-lift dat er geen montagewerk op de muur nodig is. Je hoeft dus geen gaten te boren in je slaapkamermuur. Hierdoor voorkom je lelijke gaten die lastig weggewerkt kunnen worden als je de tv wilt verplaatsen. Een ander voordeel is dat je een stuk dichter bij de televisie zit, wat het kijkplezier bevordert. De televisie hoeft dan ook niet zo groot te zijn als wanneer deze aan de andere kant van de slaapkamer aan de wand is gemonteerd.

Daarnaast is de tv-lift geïntegreerd in het voetbord, waardoor de televisie mooi weggewerkt is wanneer je geen tv kijkt. Ook de kabels zijn netjes weggewerkt, waardoor alles er strak uitziet. En je stelt de tv op iedere gewenste hoogte af. De geïntegreerde tv-lift in het voetbord van 70 cm hoog is geschikt voor televisies met een maximale grootte van 32 inch. De geïntegreerde tv-lift in het voetbord van 83 cm hoog is geschikt voor televisies met een maximale grootte van 43 inch.

Ongekende luxe dankzij subliem slaapcomfort en een ingebouwde tv-lift

De Boxspring Home 350 en Boxspring Home 400 met tv-lift zijn standaard uitgevoerd met een tijdloos hoofd- en voetbord en comfortabele matrassen. Doordat er veel opties zijn, is het verstandig je vooraf goed te laten informeren door onze slaapadviseurs. Naast een voeteneind met tv-lift biedt Swiss Sense ook boxsprings met opbergruimte aan. Hierdoor is het mogelijk om spullen op te bergen onder je matras. Hoe praktisch is dat!