Laatste kans!
15% korting op boxsprings en bedden
Dag
Uur
Min
Sec

Boxsprings

Online vanaf €774,-

Stel jouw boxspring helemaal zelf samen. Van stofsoort en -kleur tot pootjes en (top)matrassen. Zo creëer je het bed dat helemaal bij jou past in stijl en comfort en kun je genieten van een goede nachtrust. En als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die direct leverbaar zijn. Bekijk ons aanbod en creëer jouw eigen boxspring al vanaf €774,-.

Boxsprings

Online vanaf €774,-

Creëer jouw eigen boxspring

Je slaapt het lekkerst in een bed dat écht bij jou past. Daarom kun je bij ons zelf kiezen uit diverse opties, van stofsoort en -kleur tot en met de pootjes. Van de bedbodems tot en met de (top)matrassen. Lees alles over het samenstellen >

Boxsprings snel bij jou in huis

Je vindt bij ons diverse boxsprings die direct leverbaar zijn. Je hebt jouw nieuwe boxspring dan binnen één week in huis. Bekijk boxsprings die direct leverbaar zijn >

Boxspring met TV Lift

2 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Functionaliteit TV lift

2

per pagina

Boxspring met tv lift zelf samenstellen

Ben jij op zoek naar een boxspring waarin je naast heerlijk slaapt, ook comfortabel samen televisie kan kijken? Dan hebben wij dé oplossing voor jou, een boxspring met een geïntegreerde automatische tv lift in het voetbord. Wanneer je geen tv kijkt, kun je de tv verbergen in het voetbord. Zo ziet je slaapkamer er altijd strak en netjes uit. Met onze configurator kan je zelf helemaal naar wens je eigen boxspring met tv lift samenstellen. Naast het voeteneinde configureer je ook de maat, kleur, stof, bedbodem en matras helemaal naar wens.

Gezien de grootte van een tv is het alleen mogelijk om dit voetbord te bestellen bij de tweepersoons boxsprings. De kabels zijn netjes in het bed weggewerkt en zullen hierdoor niet opvallen. Mocht een boxspring met tv lift toch niks voor jou zijn, dan heeft Swiss Sense nog veel meer boxsprings waaruit je kunt kiezen. Grote kans dat jouw droombed hier tussen staat!

Voordelen van een boxspring met tv lift

Voor veel mensen is het voordeel van een boxspring met tv lift dat er geen montagewerk op de muur nodig is. Je hoeft dus geen gaten te boren in je slaapkamermuur. Hierdoor voorkom je lelijke gaten die lastig weggewerkt kunnen worden als je de tv wilt verplaatsen. Een ander voordeel is dat je een stuk dichter bij de televisie zit, wat het kijkplezier bevordert. De televisie hoeft dan ook niet zo groot te zijn als wanneer deze aan de andere kant van de slaapkamer aan de wand is gemonteerd.

Daarnaast is de tv lift geïntegreerd in het voetbord, waardoor de televisie mooi weggewerkt is wanneer je geen tv kijkt. Ook de kabels zijn netjes weggewerkt, waardoor alles er strak uitziet. En je stelt de tv op iedere gewenste hoogte af. De geïntegreerde tv-lift in het voetbord van 70 cm breed is geschikt voor televisies met een maximale grootte van 32 inch. De geïntegreerde tv-lift in het voetbord van 83 cm breed is geschikt voor televisies met een maximale grootte van 43 inch.

Ongekende luxe dankzij subliem slaapcomfort en een ingebouwde tv-lift

De Boxspring Home 350 en Boxspring Home 400 met tv lift zijn standaard uitgevoerd met een tijdloos hoofd- en voetbord en comfortabele matrassen. Doordat er veel opties zijn, is het verstandig je vooraf goed te laten informeren door onze slaapadviseurs. Naast een voeteneind met tv-lift biedt Swiss Sense ook boxsprings met opbergruimte aan. Hierdoor is het mogelijk om spullen op te bergen onder je matras. Hoe praktisch is dat!