Boxspring met tv-lift

Boxspring met tv-lift zelf samenstellen

Ben jij op zoek naar een boxspring waarin je naast heerlijk slaapt, ook comfortabel samen televisie kan kijken? Dan hebben wij dé oplossing voor jou, een boxspring met een geïntegreerde automatische tv-lift in het voetbord. Wanneer je geen tv kijkt, kun je de tv verbergen in het voetbord. Zo ziet je slaapkamer er altijd strak en netjes uit. Met onze configurator kan je zelf helemaal naar wens je eigen boxspring met tv-lift samenstellen. Naast het voeteneinde configureer je ook de maat, kleur, stof, bedbodem en matras helemaal naar wens.

Gezien de grootte van een tv is het alleen mogelijk om dit voetbord te bestellen bij de tweepersoons boxsprings. De kabels zijn netjes in het bed weggewerkt en zullen hierdoor niet opvallen. Mocht een boxspring met tv-lift toch niks voor jou zijn, dan heeft Swiss Sense nog veel meer boxsprings waaruit je kunt kiezen. Grote kans dat jouw droombed hier tussen staat!

Voordelen van een boxspring met tv-lift

Voor veel mensen is het voordeel van een boxspring met tv-lift dat er geen montagewerk op de muur nodig is. Je hoeft dus geen gaten te boren in je slaapkamermuur. Hierdoor voorkom je lelijke gaten die lastig weggewerkt kunnen worden als je de tv wilt verplaatsen. Een ander voordeel is dat je een stuk dichter bij de televisie zit, wat het kijkplezier bevordert. De televisie hoeft dan ook niet zo groot te zijn als wanneer deze aan de andere kant van de slaapkamer aan de wand is gemonteerd.

Daarnaast is de tv-lift geïntegreerd in het voetbord, waardoor de televisie mooi weggewerkt is wanneer je geen tv kijkt. Ook de kabels zijn netjes weggewerkt, waardoor alles er strak uitziet. En je stelt de tv op iedere gewenste hoogte af. De geïntegreerde tv-lift in het voetbord van 70 cm hoog is geschikt voor televisies met een maximale grootte van 32 inch. De geïntegreerde tv-lift in het voetbord van 83 cm hoog is geschikt voor televisies met een maximale grootte van 43 inch.

Ongekende luxe dankzij subliem slaapcomfort en een ingebouwde tv-lift

De Boxspring Home 350 en Boxspring Home 400 met tv-lift zijn standaard uitgevoerd met een tijdloos hoofd- en voetbord en comfortabele matrassen. Doordat er veel opties zijn, is het verstandig je vooraf goed te laten informeren door onze slaapadviseurs. Naast een voeteneind met tv-lift biedt Swiss Sense ook boxsprings met opbergruimte aan. Hierdoor is het mogelijk om spullen op te bergen onder je matras. Hoe praktisch is dat!

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.