Bedbodem Summer Deals | Swiss Sense Bedbodem Summer Deals | Swiss Sense

50% korting op bedbodems

Bekijk de korting op het ruime assortiment bedbodems tijdens de Summer Deals. Bij aankoop van een matras ontvang je nu 50% korting op bedbodems. Een goede bedbodem onder je matras maakt je persoonlijk slaapcomfort compleet.


 • Persoonlijk slaapadvies

 • Gratis levering

 • Betaal pas bij levering

Bedbodems

21

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
 5. 120
Lengte
 1. 190
 2. 200
 3. 210
 4. 220
Type
 1. Geveerde bodems
 2. Lattenbodems
 3. Potenset
Verstelbaar
 1. Elektrisch
 2. Manueel
 3. Nee
Set Descending Direction
 1. Bedbodem Perzona vlak
  Bedbodem Perzona vlak
  vanaf Special Price 599,00  Regular Price 599,00 
 2. Bedbodem Perzona 2M
  Bedbodem Perzona 2M
  vanaf Special Price 1.599,00  Regular Price 1.599,00 
 3. Bedbodem Perzona 4M
  Bedbodem Perzona 4M
  vanaf Special Price 2.099,00  Regular Price 2.099,00 

21

per pagina

Een goede bedbodem voor een gezonde nachtrust

Ben jij ook zo toe aan een goede nachtrust? Een optimaal slaapsysteem bestaat uit een combinatie van een goede matras met de juiste bedbodem. Samen moeten ze zorgen voor ondersteuning en ventilatie. De keuze in bedbodems is zowel afhankelijk van de soort matras waaraan je de voorkeur geeft als van het persoonlijk gevoel voor comfort. Geef je de voorkeur aan een zacht bed of juist aan een stevige ondersteuning? In overleg met de specialisten van Swiss Sense kom je tot de meest optimale combinatie. Een persoonlijk samengestelde en op maat gemaakte boxspring is ook voor jou mogelijk bij Swiss Sense.

De verschillende bedbodems bij Swiss Sense

Bij Swiss Sense heb je de keuze uit diverse bedbodems zoals (elektrische) verstelbare lattenbodems, vlakke lattenbodems en Perzona bedbodems die bestaan uit een metalen frame met een 7-zone pocketgeveerde basis. Lattenbodems zorgen voor een stevige ondersteuning. De lattenbodems bij Swiss Sense zijn gemaakt van hoogwaardig multilaags beukenhout. Hierdoor hebben ze voldoende flexibiliteit om je ondersteuning en comfort te bieden. Doordat de latten over de volledige breedte van de bodem lopen, is ondersteuning op iedere plaats in het bed gegarandeerd. Door de solide omranding van berkenhout en de koppeling met rubberen houders is een lange levensduur vanzelfsprekend en geniet je jaren van een lattenbodem. Een elektrische lattenbodem zorgt er niet alleen voor dat je de meest gemakkelijke houding vindt om bijvoorbeeld te lezen of tv te kijken. Ze zijn ook ideaal bij onder meer lage rugklachten, omdat je hiermee het voeteneinde wat omhoog brengt om bij het slapen de druk op de rugwervels te verminderen. Kies bijvoorbeeld voor een lattenbodem van 90x200 of een lattenbodem van 120x200. Perzona bedbodems vormen een ideale ondergrond voor de matras van jouw keuze en bieden optimaal comfort. Door de Perzona anti-slip blijft de matras altijd op zijn plaats en staat niets jouw keuze voor een persoonlijk samengesteld bed in de weg. De Perzona box met veren is verkrijgbaar in twee- en viermotorige versies voor optimale verstelbaarheid. Ontwerp je eigen boxspring met de Perzona als basis.

De service van Swiss Sense

Bij Swiss Sense zijn we trots op ons familiebedrijf en maken dat iedere dag waar door de beste service te leveren aan onze klanten. Bij ons kun je terecht voor de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Niet alleen online, maar ook in één van onze winkels. Voor deskundig advies en een goede indruk van ons ruime assortiment bedbodems en meer, ben je van harte welkom.