Bedbodems | Swiss Sense Bedbodems | Swiss Sense

Bedbodems

18

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Breedte
Lengte
  1. 190
  2. 200
  3. 210
  4. 220
Collectie
  1. AEROMAX
Verstelbaar
Set Descending Direction

18

per pagina

Een goede bedbodem voor een gezonde nachtrust

Wil jij ook genieten van een goede nachtrust? Om uitgerust wakker te worden is het van belang dat je slaapt op een bedbodem in combinatie met een goede matras. Samen moeten ze zorgen voor de juiste ondersteuning en ventilatie. De soort bedbodem hangt af van je persoonlijke wensen en eisen op het gebied van comfort. Slaap je liever op een zacht bed of wil je juist een stevige ondersteuning? Samen met onze slaapadviseurs kun je de meest optimale combinatie van een bedbodem met een matras samen stellen. Bij Swiss Sense is het daarnaast ook mogelijk om een op maat gemaakte boxspring met matras samen te stellen.

De verschillende bedbodems bij Swiss Sense

De collectie bedbodems bij Swiss Sense bestaat uit elektrische of met de hand verstelbare lattenbodems, vlakke lattenbodems en Perzona bedbodems met een metalen frame met een basis van 7-zone pocketvering. Ben je op zoek naar stevige ondersteuning? Dan is een vlakke lattenbodem zeer geschikt. De lattenbodems zijn gemaakt van hoogwaardig multilaags beukenhout. Dit zorgt ervoor dat ze over voldoende flexibiliteit beschikken om je goede ondersteuning en comfort te bieden. De latten lopen over de gehele breedte van de bedbodem waardoor ondersteuning op elke plek in het bed gegarandeerd is. De solide omranding van berkenhout en de koppeling met rubberen houders zorgen er bovendien voor dat de lattenbodems een lange levensduur hebben. Zo kun je jarenlang genieten van een heerlijke nachtrust. Vind je het fijn om in bed een boek te lezen of televisie te kijken? Dan kan een verstelbaar bed een handige uitkomst zijn. De elektrische lattenbodems bij Swiss Sense zorgen er niet alleen voor dat je altijd de meest gemakkelijk houding kunt vinden, maar ook dat je minder last hebt van lage rugklachten. Doordat je het voeteneinde van een elektrisch verstelbare lattenbodem wat omhoog kunt brengen, kun je de druk op je rugwervels verminderen tijdens het slapen. Kies bijvoorbeeld voor een lattenbodem 90x200 of een lattenbodem 120x200. De Perzona bedbodems vormen een ideale ondergrond voor de matras van jouw keuze en bieden optimaal comfort. Door de Perzona anti-slip blijft de matras altijd op zijn plaats en staat niets jouw keuze voor een persoonlijk samengesteld bed in de weg. De Perzona box met veren is verkrijgbaar in twee- en viermotorige versies voor optimale verstelbaarheid. Ontwerp je eigen boxspring met de Perzona als basis.

De service van Swiss Sense

Bij Swiss Sense zijn we trots op ons familiebedrijf en maken dat iedere dag waar door de beste service te leveren aan onze klanten. Je kunt bij ons terecht voor de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Niet alleen online, maar ook in één van onze winkels. Voor deskundig advies en een goede indruk van ons ruime assortiment bedbodems en meer, ben je van harte welkom.