Solden 2022

De solden zit er weer op. Maar niet getreurd, je kunt alsnog profiteren van veel voordeel op diverse artikelen. Zo kun jij voordelig jouw slaapkamer voorzien van een nieuwe boxspring met bijbehorende matrassen en accessoires. Bekijk hier alle huidige acties. Wil jij er de volgende keer als eerste bij zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates. Of ontdek al onze huidige acties!


Boxspring solden

Goed voor jezelf zorgen begint met lekker slapen. Op een goed en fijn bed. Een bed dat helemaal bij je past. Want een bed is iets heel persoonlijks. Omdat geen mens hetzelfde is kun je bij Swiss Sense eindeloos variëren met de onderdelen van je bed. Want je slaapt het lekkerst in een bed dat op jouw lijf is geschreven. Daarom hebben we een bed voor jou.


In onze winkels en in onze webshop stel je gemakkelijk je eigen boxspring samen. Zo maak jij jouw eigen boxspring persoonlijk in ligcomfort en in uiterlijk.


Ben je op zoek naar solden op boxsprings? Houd deze pagina dan in januari en juli goed in de gaten.

Matrassen solden

Hoe oud is jouw huidige matras? Lig je er eigenlijk nog wel fijn op? Misschien is het tijd voor een nieuw matras. We weten dat het lastig is om het perfecte matras te vinden. De keuze is echt enorm, maar het is belangrijk om te kiezen voor een matras dat écht bij je past.


Ontdek eenvoudig hét matras dat op jouw lijf is geschreven met behulp van onze online advieswijzer of kom langs in een winkel bij jou in de buurt.


Wil jij graag profiteren van solden op matrassen? Houd deze pagina dan in januari en juli goed in de gaten. Maar ook buiten deze soldenmaanden vind je bij Swiss Sense kortingen en acties op matrassen.

Start de matraswijzer >

Beddengoed solden

Lig je er graag warmpjes bij onder een nieuw dekbed? Of zoek je een geschikt hoofdkussen met de juiste ondersteuning? Met nieuw beddengoed fris je niet alleen je bed en comfort op. Je voorziet je slaapkamer ook in één ogenblik van een nieuwe uitstraling met een nieuw dekbedovertrek en bijpassende kussenslopen.


Ben je op zoek naar solden op beddengoed zoals dekbedden, dekbedovertrekken of hoofdkussens? Houd deze pagina dan in januari en juli goed in de gaten. Maar ook buiten deze soldenmaanden vind je bij Swiss Sense kortingen en acties op onze collectie beddengoed.
100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis levering en montage

Deskundig en persoonlijk advies

Stel je eigen boxspring samen100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis levering en montage

Deskundig en persoonlijk advies

Stel je eigen boxspring samen