Donzen Hoofdkussen

3 producten

Filter sluit filters
Filters
Type
 1. Hoofdkussens
Sale
 1. Ja
Neksteun
 1. Ja
Functie
 1. Comfort
oplopend
Filter
 1. Type Hoofdkussens
 2. Materiaal Dons
 1. We vieren 105 jaar goed slapen
  Dixxius Comfort Gold 90% Hoofdkussen
  Dixxius Comfort Gold 90% Hoofdkussen
  Special Price 129,-
  Veerkracht:
  Vormbaar:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers
 2. Dixxius Comfort Green by vtwonen hoofdkussen
  Dixxius Comfort Green by vtwonen hoofdkussen
  vanaf Special Price 83,95
  Veerkracht:
  Vormbaar:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers
 3. Dixxius Hybrid Nature Hoofdkussen
  Dixxius Hybrid Nature Hoofdkussen
  Special Price 129,-
  Vormbaar:
  Slaaphouding: Buik-, rug- & zijslapers

3

per pagina

Een donzen kussen kopen

Iedereen heeft andere wensen en behoeften als het aankomt op slaapcomfort. Dat betekent ook dat iedereen een ander hoofdkussen prettig vindt. Om die reden vind je bij Swiss Sense een ruime collectie hoofdkussen die zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Er zijn onder andere kussens van synthetisch materiaal, kapok, latex en dons. Zo vind je bij Swiss Sense altijd een kussen dat bij je past.

Een belangrijk voordeel van donzen hoofdkussens is dat ze erg comfortabel liggen. Bovendien zijn ze vaak anti-allergisch en daarmee geschikt voor mensen met een allergie. Ook behoudt een donzen hoofdkussen langer zijn kwaliteit dan kussens met andere vullingen. Het percentage dons dat in een kussen is verwerkt bepaalt niet alleen de stevigheid van het kussen, maar ook de prijs van het kussen. Wanneer je een kussen met neksteun koopt is de ondersteuning en stevigheid beter maar zal de prijs ook wat hoger zijn.

Het percentage varieert in Nederland varieert van 15 tot 95 procent. Hoe hoger het percentage dons in een kussen, hoe duurder het is en hoe steviger het kussen zal slapen. Zit er juist minder dons in een hoofdkussen? Dan zal het kussen ook zachter voelen en juist wat goedkoper zijn.

Ganzendons en eendendons

De hoofdkussens bij Swiss Sense hebben een vulling van ganzendons of van eendendons. Een overeenkomst tussen deze soorten dons is dat ze beide een goede isolerende werking hebben. Dit verhoogt het slaapcomfort. Een verschil is echter dat het dons van ganzen groter is dan het dons van een eend. Bovendien voelt ganzendons wat lichter en is het dons van ganzen is groter dan de dons van een eend. Bij dekbedden is het zo dat de ganzen donzen dekbedden het duurste zijn.

Wil je kunnen genieten van het ultieme slaapcomfort? Combineer dan je donzen hoofdkussen met een donzen dekbed uit onze collectie.