Filter sluit filters

Donzen Hoofdkussen

12

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Materiaal
 1. Dons
 2. Kapok
 3. Latex
 4. Synthetisch
 5. Talalay Latex
 6. Traagschuim
 7. Watergel
Neksteun
 1. Ja
 2. Nee
Merk
 1. Dixxius
 2. Silvana
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Hoofdkussens Remove This Item
 2. Materiaal Dons Remove This Item

12

per pagina

Een Donzen kussen online kopen

Donzen hoofdkussens zijn comfortabel zacht en gemaakt van natuurlijke materialen. De collectie hoofdkussen by Swiss Sense bestaat uit verschillende merken en materialen als Dons, Kapok, Latex, Synthetisch, Talalay latex, Traagschuim en Veren. Voor de donzen uitvoering hebben we merken als Silvana en de keuzen uit de hoofdkussen collectie bij Swiss Sense.
Iedere persoon heeft ander behoeftes wat betreft slaapcomfort. Vandaar dat Swiss Sense een uitgebreide collectie hoofdkussens biedt.

Zo is er altijd een kussen wat aansluit op jouw behoeftes. Donzen hoofdkussen zijn meestal anti allergisch dus geschikt voor mensen met een allergie. De kussen collectie bij Swiss Sense bestaat uit puntkussens of boxkussens. Een boxkussen ligt wat hoger waardoor het extra ondersteuning biedt. De prijs van een donzen hoofdkussen hangt af van de hoeveelheid dons. Het percentage dons varieert in Nederland van 15 tot 95 procent. Des te meer dons er in het kussen is verwerkt, des te duurder het hoofdkussen is.

Ganzendons en Eenden dons

De kussens bij Swiss Sense zijn gevuld met ganzendons of eendendons. Beiden donzen hebben een goed isolerende eigenschap waardoor het bedraagt aan jouw slaapcomfort. Het verschil tussen ganzendons en eenden dons is vrij klein. Het dons van ganzen is groter als dat van een eend. Het plus punt van dons is dat het langer dan andere vulmaterialen de kwaliteit behoud van het hoofdkussen.

Wil je het ultieme slaapcomfort bereiken kijkt dan ook eens bij de donzen dekbedden collectie. Heerlijk wegdromen onder een warm en comfortabel dekbed.