Traagschuim topper

vanaf
productCardIconAltVentilatie:
productCardIconAltDrukverdeling:
productCardIconAltHardheid:
Medium
Rhythm Support I Split-Topper
vanaf
productCardIconAltVentilatie:
productCardIconAltDrukverdeling:
productCardIconAltHardheid:
Medium
vanaf
productCardIconAltVentilatie:
productCardIconAltDrukverdeling:
productCardIconAltHardheid:
Zacht
vanaf
productCardIconAltVentilatie:
productCardIconAltDrukverdeling:
productCardIconAltHardheid:
Zacht

Waarom je een topper op een matras legt

Zou je 's nachts comfortabeler willen liggen, maar is je matras nog niet echt aan vervanging toe? Ligt jullie tweepersoonsbed prima, maar is de naad tussen de twee eenpersoonsmatrassen storend? Een topper, ook wel topmatras of oplegmatras genoemd, is dan de ideale oplossing. Deze biedt extra comfort, steun en zachtheid en is makkelijk te keren. Het is raadzaam een topper regelmatig te keren en om te draaien om de levensduur te verlengen. Toppers bij Swiss Sense zijn zowel voor eenpersoons- als voor tweepersoonsbedden in verschillende diktes verkrijgbaar. Alle modellen zijn ook verkrijgbaar als split-topper, geschikt voor elektrisch verstelbare bedden. Het hoofdeind kan door een inkeping apart worden versteld. Je kan dus gewoon een topper 180x210 kopen en toch ieder apart het bed verstellen.

De eigenschappen van een traagschuim topmatras

Traagschuim wordt ook NASA schuim genoemd, omdat het door de NASA voor de ruimtevaart is ontwikkeld. Later werd het ook in ziekenhuizen gebruikt voor matrassen, omdat het goed helpt tegen doorliggen. Een dergelijk matras biedt je dus optimale ondersteuning. Traagschuim heeft een compacte celstructuur en reageert hierdoor sterk op lichaamswarmte en gewicht, zodat het zich op alle plaatsen perfect aan je lichaam aanpast. Op deze manier staat er gedurende de hele nacht minimale druk op het lichaam en blijft de doorbloeding optimaal. Voor mensen die snel transpireren is traagschuim minder geschikt, omdat de compacte celstructuur minder ventilerend werkt. Een goed alternatief is dan een koudschuim topmatras.

Het ligcomfort van een traagschuim topper

Wanneer het topmatras jouw lichaamstemperatuur heeft aangenomen, vormt het zich helemaal naar je lichaam. De zwaardere delen van je lichaam, zoals je schouders en bekken, zakken wat dieper weg in het traagschuim en je nek en wervelkolom worden optimaal ontlast. Dit is fijn als je last hebt van spier- of gewrichtsklachten. Dit geeft je een heel comfortabel gevoel, alsof je zacht omhelst wordt door je traagschuim topper. Niet voor niets heet één van deze toppers Royal Embrace. Deze bevat een samenstelling van traagschuim en Talalay Latex. Talalay Latex is een zacht en veerkrachtig rubber met een open celstructuur waardoor het zeer ventilerend is. Bij sterke allergie is een Latex topper een goede keuze, deze vind je ook bij ons in de collectie. Je nachtrust zal zeker verbeteren met deze aankoop!

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.