Molton Topper

5 producten

Filter
 1. Geschikt voor Toppers
 2. Type Moltons
 1. Dixxius Topper Molton Online-Only Basic
  Dixxius Topper Molton Online-Only Basic
  vanaf Special Price 17,99
 2. Dixxius Topper Molton Excellent
  Dixxius Topper Molton Excellent
  vanaf Special Price 34,95
 3. Dixxius Topper Molton Premium 100% Katoen
  Dixxius Topper Molton Premium 100% Katoen
  vanaf Special Price 44,95
 4. Dixxius Topper Molton Premier
  Dixxius Topper Molton Premier
  vanaf Special Price 29,95
 5. B-Sensible Topper Waterdichte Beschermer
  B-Sensible Topper Waterdichte Beschermer
  vanaf Special Price 48,95
  100%

5

per pagina

Een topper molton voor een betere nachtrust

Voor wie elke dag opgewekt en uitgerust wilt opstaan, is het belangrijk om niet alleen voldoende te slapen, maar vooral ook om een goede nachtrust te hebben. Het gebruik van een topper kan je daarbij helpen. Zo'n topper is doorgaans een flinke investering. Het is daarom zaak om ervoor te zorgen dat je topper zo lang mogelijk meegaat. Een molton kan daarbij uitstekend van dienst zijn. Het biedt namelijk de ideale bescherming voor je topmatras.

Moltons in diverse uitvoeringen

Topper moltons bestaan er in diverse uitvoeringen. Er bestaan immers ook verschillende soorten topmatrassen. Je kunt een molton gebruiken die je zowel over de topper als de matras doet. Echter is dat niet zo verstandig. Vaak is de molton dan namelijk te ruim waardoor je een onaangenaam gevoel krijgt tijdens het slapen. Misschien ken je dat gevoel wel, een heen en weer schuivend laken dat niet goed lijkt te passen.

Om dit probleem te voorkomen, kun je dus het beste een op maat gesneden topper molton gebruiken. Voor iedere topper bestaat er wel een molton. Het is wel belangrijk om op de molton nog een hoeslaken te leggen omdat deze het vocht absorbeert en je van en prettig comfort voorziet. Met het juiste beddengoed geniet je gegarandeerd van optimaal ligcomfort. Het maakt niet uit of je nu slaapt op een stevige topmatras of juist een zachte topmatras, een topper molton zorgt er altijd voor dat je goed aan een nieuwe dag begint.

Voordelen van een topper molton

Het gebruik van een topper molton heeft verschillende voordelen. Zo bieden ze extra bescherming voor je topper waardoor deze langer schoon en mooi blijft. Ook neemt de topper molton vocht op. Hierdoor komt er minder vocht in het topmatras zelf en dat komt uiteraard de levensduur van ervan ten goede. Naast moltons vindt je bij Swiss Sense een zeer uitgebreide collectie beddengoed.