Filter sluit filters

4 Seizoenen Dekbed

2

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Afmeting
 1. 140x200
 2. 140x220
 3. 200x200
 4. 200x220
 5. 240x200
 6. 240x220
 7. 260x220
Vulling
 1. Dons
 2. Synthetisch
Uitvoering
 1. 4-seizoenen
 2. Enkel
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Dekbedden Remove This Item
 2. Uitvoering 4-seizoenen Remove This Item

2

per pagina

4-Seizoenen Dekbedden bij Swiss Sense

Met een 4-seizoenen dekbed geniet je het hele jaar door van een comfortabele nachtrust. Wil je zowel in de zomer als in de winter aangenaam op bed liggen onder een warm dekbed? Dan is een vierseizoenen dekbed de beste keuze om prettig te slapen en uitgerust wakker te worden.

Een 4-seizoenen dekbed bestaat vaak uit twee delen

Een vierseizoenen dekbed bestaat vaak uit twee delen: een zomerdekbed en een herfstdekbed. Beide delen zijn snel en eenvoudig met een rits, drukknopen of klittenband aan elkaar vast te maken of los te koppelen. Het herfstdeel is gevulder en daarmee wat dikker dan het zomerdeel. Dit geeft extra warmte in de koudere maanden. Een dekbed voor alle seizoenen zorgt voor warmte in de winter en koeling in de zomer. De vochtregulatie en warmte-isolatie zijn uitstekend. Er is ook een All-Season dekbed, deze is ook geschikt voor alle seizoenen maar bestaat uit één deel.

Een dekbed met dons of synthetische vulling

Een 4-seizoenen dekbed kan verschillende soorten vullingen hebben: met dons of met synthetisch materiaal. De keuze voor de vullingsoort is afhankelijk van je voorkeur. De één wil een natuurproduct, de ander vindt synthetisch aangenamer. 

Een 4-seizoenen dekbed wassen of reinigen

Synthetische- en donzen -seizoenen dekbedden kunnen in vrijwel alle gevallen gewoon in de wasmachine worden gewassen en in de wasdroger worden gedroogd, mits de maat van het dekbed niet al te groot is. Lees voor het wassen van je dekbed het wasvoorschrift op het label. Anders is de gang naar een wasserette het alternatief. Een donzen 4-seizoenen dekbed moet na het wassen even worden opgeschud en goed (maar niet te heet) gedroogd worden in de droger om weer goed in model te komen. Een vierseizoenen dekbed met synthetische vulling is uitermate geschikt voor mensen met een allergie, aangezien deze geen huisstofmijt of stof aantrekt. Wil je het gehele jaar warm en weldadig slapen? Een 4-seizoenen dekbed schenkt je optimaal slaapgenot. Kijk ook eens naar de collectie Dekbedovertrekken voor je dekbed.