4 Seizoenen Dekbed

9 producten

Filter sluit filters
Filters
Afmeting
Type
 1. Dekbedden
Sale
 1. Ja
oplopend
Filter
 1. Type Dekbedden
 2. Uitvoering 4-seizoenen
 1. Dixxius Airfresh 4-Seizoenen Dekbed
  Dixxius Airfresh 4-Seizoenen Dekbed
  Special Price 220,-
  100%
 2. Dixxius Dekbed Basic 4 seizoenen
  Dixxius Dekbed Basic 4 seizoenen
  vanaf Special Price 75,-
  100%
 3. Dixxius 4-Seizoenen Green Royal by vtwonen dekbed
  Dixxius 4-Seizoenen Green Royal by vtwonen dekbed
  vanaf Special Price 275,-
  100%
 4. Dixxius Dekbed Eco 4 Seizoenen
  20% korting
  Dixxius Dekbed Eco 4 Seizoenen
  vanaf Special Price 120,-
 5. Dixxius Dekbed Down Feel 4 Seizoenen
  Dixxius Dekbed Down Feel 4 Seizoenen
  vanaf Special Price 205,-
 6. Dixxius 4-Seizoenen Silver Royal 90% Dons Dekbed
  Dixxius 4-Seizoenen Silver Royal 90% Dons Dekbed
  vanaf Special Price 290,-
 7. Dixxius 4-Seizoenen Gold Royal 100% Dons Dekbed
  Dixxius 4-Seizoenen Gold Royal 100% Dons Dekbed
  vanaf Special Price 465,-
 8. Dixxius 4-seizoenen Texel Percaline Wollen Dekbed
  Dixxius 4-seizoenen Texel Percaline Wollen Dekbed
  vanaf Special Price 190,-
  100%

9

per pagina

4-Seizoenen dekbedden bij Swiss Sense

Met een 4-seizoenen dekbed geniet je het hele jaar door van een comfortabele nachtrust. Wil je zowel in de zomer als in de winter aangenaam op bed liggen onder een warm comfortabel dekbed? Dan is een 4-seizoenen dekbed de beste keuze om prettig te slapen en uitgerust wakker te worden.

Een 4-seizoenen dekbed bestaat vaak uit twee delen: een dekbed voor de zomer en een dekbed voor de herfst. Beide delen zijn snel en eenvoudig met een rits, drukknopen, gewone knopen of klittenband aan elkaar vast te maken of los te koppelen. Het herfstdeel bevat meer vulling en is daarmee wat dikker en warmer. Het zomerdeel bevat daarentegen minder vulling waardoor je in de zomer lekker koel kunt slapen. Eén van de populairste materialen voor een dekbed is dons. Door de twee delen van het dekbed samen te voegen blijf je ook in de winter lekker warm. De vochtregulatie van een 4-siezoenen dekbed is bovendien uitstekend.

Een dekbed met dons of synthetische vulling

Een 4-seizoenen dekbed kan verschillende soorten vullingen hebben, bijvoorbeeld dons of synthetisch materiaal. De keuze voor het type vulling is afhankelijk van je eigen persoonlijke wensen. De één wil graag een natuurproduct en de ander vindt synthetisch materiaal aangenamer. Dons is warm, maar ventileert ook goed. Een synthetisch dekbed is daarentegen een stuk lichter, maar is minder ventilerend. Een 4-seizoenen dekbed met synthetische vulling is bovendien zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een anti-allergie beddengoed , aangezien deze geen huisstofmijt of stof aantrekt.

Een 4-seizoenen dekbed wassen of reinigen

Synthetische en donzen 4-seizoenen dekbedden kunnen in vrijwel alle gevallen gewoon in de wasmachine worden gewassen en in de wasdroger worden gedroogd, mits de maat van het dekbed niet al te groot is. Lees voor het wassen van je dekbed het wasvoorschrift op het label. Wanneer je een dekbed niet zelf kunt of mag wassen, kun je deze naar een wasserette brengen. Een donzen 4-seizoenen dekbed moet na het wassen even worden opgeschud en goed (maar niet te heet) gedroogd worden in de droger om weer in model te komen. Wil je het gehele jaar goed slapen? Een 4-seizoenen dekbed schenkt je optimaal slaapgenot. Kijk ook eens bij de collectie dekbedovertrekken voor je dekbed.