Over Swiss Sense

Swiss Sense banner

Familie Diks

Al 100 jaar staat familie Diks garant voor jouw nachtrust. Een wereldwijde selectie van de beste, waaronder natuurlijke, materialen ligt aan de basis van de boxsprings en matrassen. Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceren wij jouw perfecte bed, gemaakt in één van onze fabrieken en bieden wij deze aan in de ruim 90 Swiss Sense winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Je kunt slapen met een goed gevoel want slaapcomfort dat zit reeds in onze genen, onze missie, iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. De Swiss Sense winkels zijn er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vrachtwagen hoofdkantoor Swiss Sense

Swiss Sense als bedrijf

Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceert Familie Diks jouw perfecte bed, gemaakt in één van onze eigen fabrieken en aangeboden in ruim 90 Swiss Sense winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk waardoor wij tevens garant staan voor de beste prijs. Je slaapt met een goed gevoel want slaapcomfort dát zit in onze genen!

Lees meer >


Historie

Historie

Al 100 jaar is de familie Diks actief op het gebied van slaapcomfort. De grondlegger van de beddenmakers was Piet Diks, grootvader van de 3e generatie beddenmakers. Piet Diks startte omstreeks 1918 met de productie van matrassen, welke in die tijd opgebouwd werden uit stro, omgeven door een juten omslag.

Lees meer >


Kwaliteit vakmanschap

Kwaliteit en vakmanschap

Wij gaan voor kwaliteit! Dagelijks worden alle producten gecontroleerd en getest op kwaliteit en afwerking zodat wij er zeker van zijn dat jij op het beste bed slaapt. Familie Diks richt zich behalve op het heden ook op de toekomst waarbij gelet wordt op trends en ontwikkelingen op het gebied van slapen en slaapcomfort. Samen vooruitkijken, hierbij luisteren we ook naar de verwachtingen en ontvangen recensies van de klant. Lees alles over productie, certificaten en vakmanschap.

Lees meer >


Visie slapen

Visie op slapen

Familie Diks maakt in de producten gebruik van diverse natuurlijke materialen met elk hun unieke, ventilerende eigenschappen. 

Bij Swiss Sense kun je jouw slaapsysteem samenstellen naar je wensen en behoeften. Zo zijn er zowel vlakke als elektrisch verstelbare boxsprings en zijn de matrassen en topmatrassen in verschillende uitvoeringen leverbaar. Bekijk alles over de opbouw van een bed en natuurlijke materialen.

Lees meer >


Winkels

Swiss Sense winkels

Wil je liever persoonlijk en deskundig advies op het gebied van slapen en onze collectie? Bezoek dan één van onze ruim 90 Swiss Sense winkels. In Nederland, België en Duitsland staan onze slaapadviseurs voor je klaar. Ze helpen je graag bij het maken van een voor jou geschikte keuze, het beantwoorden van al je vragen en uiteraard kun je uitgebreid proefliggen.

Lees meer >


Hotels

Hotelboxspring collectie

Wil je tijdens je vakantie heerlijk kunnen wegdromen op een boxspring van familie Diks? Dat kan! In de Van der Valk Hotels vind je onze speciale hotelboxsprings. Deze luxe boxsprings zijn voorzien van comfortabele pocketvering matrassen en een luxueus natuurlatex topmatras die je perfecte ondersteuning bieden en optimale ventilatie.

Lees meer >


werken bij Swiss Sense

Werken bij Swiss Sense

Werken bij Swiss Sense betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar ontwikkeling en innovatie voorop staat. Dit betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om doelen te realiseren.

Lees meer >


Contactgegevens Swiss Sense


Swiss Sense België BV

Steenweg op Gierle 208

2300 Turnhout

België


T: 0800-39804

E: contact@swisssense.be


Ondernemersnummer: 827.008.637

Btw-identificatienummer: BE0827008637

Contactgegevens Swiss Sense

Swiss Sense België BV

Steenweg op Gierle 208

2300 Turnhout

België


T: 0800-39804

E: contact@swisssense.be


Ondernemersnummer: 827.008.637

Btw-identificatienummer: BE0827008637