Luxe Royal boxsprings

Ontdek de luxe Royal collectie van Swiss Sense

Geef je slaapkamer een royale uitstraling met een boxspring uit de Royal collectie van Swiss Sense. Met de combinatie van het luxe design en het beste slaapcomfort zorgen we ervoor dat je verzekerd bent van een heerlijke nachtrust. Je kunt alle Royal boxsprings helemaal zelf samenstellen, zowel in stijl als comfort.

Echte luxe zit in de meest chique details. Deze details mag jij zelf kiezen bij het samenstellen van jouw Royal boxspring. Creëer een Royal bed dat past bij jouw slaapkamerstijl door te kiezen uit verschillende opties zoals de stof, kleur en pootjes. Ontdek daarnaast de exclusieve afwerkingsopties, zoals de stepping, bies en zelfs de stiknaad.

Naast de stijl is ook het comfort van de Royal boxsprings uniek. De Royal boxsprings hebben namelijk een systeem waarbij de pocketmatrassen geïntegreerd zijn in het frame. Dit zorgt ervoor dat de matrassen netjes op hun plaats blijven liggen en dat de matrassen een stabiele ondersteuning. Deze technologie is speciaal ontwikkeld voor de Royal collectie. Ook zijn de matrassen omkeerbaar waardoor je aan één zijde een zachter matras hebt en aan de andere zijde een steviger matras. Maak jouw slaapcomfort compleet door te kiezen voor een van onze 5 meest luxe toppers uitgerust met de meest hoogwaardige materialen. Zo ben je nog jarenlang verzekerd van passend ligcomfort.

Wil jij een Royal boxspring? Stel hem dan online samen of kom langs in een van onze winkels. In onze winkels kun je terecht in het Royal Atelier waar je samen met een slaapadviseur jouw droombed stap voor stap kunt samenstellen. Natuurlijk kun je ook terecht bij ons voor de overige boxspring collectie.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.