Bamboe hoeslaken

De voordelen van een bamboe hoeslaken

Een bamboe hoeslaken is perfect voor tijdens warme zomernachten of voor mensen die het snel warm hebben in bed. Het materiaal bamboe staat er namelijk om bekend dat het drie keer zo veel vocht op neemt als katoen. Verder staat het ook bekend om zijn ventilerende eigenschappen waardoor dit hoeslaken heerlijk fris en verkoelend aanvoelt.

Een bamboe hoeslaken voelt zijdezacht aan en is ook nog eens duurzaam. Bamboe is namelijk een natuurlijk materiaal, want natuurlijk afbreekbaar is. Het is verder een antiallergisch-, antibacterieel- en anti-huisstofmijt hoeslaken. Kortom, het ideale hoeslaken.

Een bamboe hoeslaken voor ieder matras

Bij Swiss Sense vind je een bamboe hoeslaken in drie verschillende varianten. Wanneer je een bed hebt met een lattenbodem of andere bedbodem dan kun je een standaard hoeslaken gebruiken voor je matras . Heb je een boxspring met een topdekmatras , dan heb je hiervoor een speciaal topper hoeslaken gemaakt van bamboe. Bij een elektrische boxspring heb je een split-topper matras. Voor dit type matras vind je in ons assortiment ook een geschikt hoeslaken.

Een bamboe hoeslaken hebben we niet alleen in verschillende varianten, maar ook in verschillende maten. Dus of je nu een 1 persoons matras of een 2 persoons matras hebt. Je vindt bij Swiss Sense altijd een geschikt hoeslaken voor eromheen.

De meest populaire maten zijn: hoeslaken 90x200 , hoeslaken 120x200 , hoeslaken 140x200 , hoeslaken 160x200 en het hoeslaken 180x200 .

Combineer je bamboe hoeslaken met een bamboe dekbed

Voor een optimaal slaapcomfort kun je naast een bamboe hoeslaken ook kiezen voor een bamboe dekbed. Deze dekbed is aangenaam zacht en heeft een lange levensduur. Daarnaast kent het dezelfde fijne eigenschappen van bamboe: ventileert en absorbeert optimaal. Door zowel een bamboe hoeslaken als een bamboe dekbed te gebruiken geniet je van een frisse en comfortabele nachtrust.

Bestel je bamboe hoeslaken eenvoudig online

Met een bamboe hoeslaken van Swiss Sense geniet je van een heerlijk zachte en verkoelende nachtrust. Je kunt dit type hoeslaken eenvoudig online bestellen en voor je het weet heb je het al in huis.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.