Hoeslaken 160x210

Een passend hoeslaken 160x210

Heb je een matras van 160x210 dan hoort hier ook een passend hoeslaken van 160x210 bij. Weet je niet zeker wat de lengte en breedte van je matras is? Meet deze dan goed op. Ook de hoogte van je matras is erg belangrijk om op te meten. Is na het opmeten van je matras de afmeting 160x210 toch niet de juiste maat? Bekijk dan ook eens onze hoeslakens 160x200 , hoeslakens 160x220 of de hoeslakens 180x200 .

Hoeslaken 160x210 ook voor een topper of split-topper

Bij Swiss Sense vind je naast de hoeslakens voor een regulier matras ook hoeslakens voor een topmatras of split-topper . Het is daarom goed om ook de hoogte van je matras op te meten. In de productspecificaties van ieder hoeslaken vind je de hoekhoogte. Zo kun je kijken of het geschikt is voor jouw matras.

Een hoeslaken voor een regulier matras heeft vaak een hoogte van 20 tot 30 centimeter. Een topmatras leg je bovenop de matras van een boxspring . Hiervoor is een speciaal topper hoeslaken . Een topper hoeslaken heeft een gemiddelde hoogte van 10 tot 15 centimeter. Wanneer je een elektrische boxspring hebt, dan ligt hier altijd een split-topper bovenop. Hiervoor heb je ook een speciaal split-topper hoeslaken voor nodig.

Het materiaal van een hoeslaken 160x210

Een hoeslaken van 160x210 is verkrijgbaar in Premier Jersey, Excellent Lycra, Excellent Percale en Premium Bamboe. Ieder materiaal kent zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen.

Een jersey hoeslaken is gemaakt van 100% katoen. Doordat de katoengaren gebreid zijn in plaats van geweven, is dit hoeslaken erg elastisch. Daarnaast hoeft het na het wassen ook niet gestreken te worden. Een jersey lycra hoeslaken is ook gebreid in plaats van geweven. Aan dit hoeslaken is 4% lycra aan toegevoegd om ervoor dat de stof extra elastisch is.

Een percale hoeslaken is gemaakt van 100% percale katoen. Dit is een katoensoort die heel fijn geweven wordt met extra fijne garen. Hierdoor voelt het zacht, fris en koel aan. Een bamboe katoenen hoeslaken voelt ook erg fris aan. Het is gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen. Bamboe voelt extreem zacht aan en neemt tot drie keer meer vocht op dan katoen.

Bestel je hoeslaken 160x210 eenvoudig online

Bestel je hoeslaken 160x210 eenvoudig online. Selecteer het gewenste hoeslaken en kies uit een van onze velen kleuren. Je vindt hierin ook veel neutrale kleuren, zodat er altijd wel een hoeslaken bij jouw dekbedovertrek past. Bestel jouw hoeslaken online en voor je het weet ligt jouw hoeslaken al op jouw bed.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.