Jersey Hoeslaken

6 producten

Filter
 1. Type Hoeslakens
 2. Materiaal Jersey
 1. Dixxius Topper Hoeslaken Online-Only Basic Jersey
  Dixxius Topper Hoeslaken Online-Only Basic Jersey
  vanaf Special Price 17,99
 2. Dixxius Split-Topper Hoeslaken Online-Only Basic Jersey
  Dixxius Split-Topper Hoeslaken Online-Only Basic Jersey
  vanaf Special Price 19,99
 3. Dixxius Topper Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Topper Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 29,95
 4. Dixxius Split-topper Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Split-topper Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 34,95
 5. Dixxius Matras Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Matras Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 19,95

6

per pagina

Wat is een jersey hoeslaken?

Een jersey hoeslaken is gemaakt van 100% katoen. Omdat de katoengaren gebreid zijn en niet geweven, is een jersey hoeslaken heel rekbaar. Zo kan je makkelijk alle hoeken van je matras bereiken. Een jersey hoeslaken blijft bovendien goed op zijn plek dankzij de elastische band aan de zijkanten. Geen fan van strijken? Een hoeslaken van jersey kreukt niet, dus kan zo vanuit de droogkast of vanop de wasdraad rond je matras.

Het materiaal van een jersey hoeslaken

Een jersey hoeslaken beddengoed is geschikt voor elk seizoen. De stof is absorberend en ventilerend, wat betekent dat je in de zomer heerlijk kunt slapen zonder badend in het zweet wakker te worden. In de winter voelt het materiaal wat warmer aan. Omdat de katoengaren gebreid zijn, is een hoeslaken van jersey dikker dan beddengoed van geweven katoen en voelt het zachter aan. Zo slaap je in alle comfort.

Jersey hoeslakens van elk formaat

Bij Swiss Sense vind je jersey hoeslakens voor allerlei matrassen: zowel voor gewone matrassen met een hoogte van 20 tot 30 centimeter, als voor topdekmatrassen van 10 centimeter hoog. Bij hoeslakens voor topmatrassen is het belangrijk dat je rekening houdt met het soort topdekmatras. Slaap je op een elektrische boxspring? Kies dan voor een split-topper hoeslaken nodig zodat je beide helften afzonderlijk kunt verstellen. Zo blijf je genieten van alle functies die jouw elektrische boxspring heeft.

Kies een hoeslaken in jouw favoriete kleur

Bij Swiss Sense vind je een ruim aanbod aan jersey hoeslakens in verschillende kleuren. Van basiskleuren zoals zwart en wit tot lichtblauw en navy. Hou je van een mooi totaalplaatje? Kies dan een kleur die matcht met de kleur van je boxspring of bed en de kleuren van je dekbedovertrek. Een mooi geheel zorgt voor rust, en dat komt ook je slaap ten goede.

Zo onderhoud je je hoeslaken

Een jersey hoeslaken heeft sowieso een lange levensduur omdat het gemaakt wordt van kwalitatieve materialen. Als je je hoeslaken goed onderhoudt, kan je de levensduur nog verlengen. Gebruik daarom tijdens het wassen maar een klein beetje wasmiddel en wasverzachter en lees het wasvoorschrift grondig. Voor een goede hygiëne was je je hoeslaken het best minstens om de twee weken en in de zomer zelfs wekelijks. Een jersey hoeslaken is wasbaar op 60° en mag in de droogkast.