Hoeslaken 200x220

Hoeslaken 200x220 voor jouw kingsize bed

Een hoeslaken van 200x220 is het ideale formaat voor een matras die extra breed en extra lang is. Een bed met een breedte van 200 cm wordt ook wel een kingsize bed genoemd. Daarnaast is een matras met een lengte van 220 cm geschikt voor iedereen met een lengte langer dan 185 cm. Hierdoor lig je niet met je voeten buiten het bed. Met een hoeslaken van 200x220 kun je jouw bed of boxspring netjes opmaken en je beschermt zo je matras tegen vuil en vlekken.

Wil je jouw matras nog beter beschermen? Ga dan voor een matrasbeschermer . Dit staat ook wel bekend als een molton hoeslaken . Dit is een stuk dikker dan een hoeslaken en beschermd je matras of topmatras tegen gele transpiratie vlekken. Je plaatst een molton hoeslaken over het matras met hier overheen een hoeslaken naar keuze.

Een percale of een jersey lycra hoeslaken 200x220?

Bij Swiss Sense vind je een ruim aanbod in hoeslakens van 200x220. Je kunt hierbij kiezen uit een jersey lycra hoeslaken of een percale hoeslaken. Een jersey hoeslaken bestaat uit 96% katoen en 4% lycra. Dit hoeslaken voelt zijdezacht aan en heeft uitstekende ventilerende en vochtregulerende eigenschappen. Om ervoor te zorgen dat de stof extra elastisch is wordt het materiaal lycra gebruikt.

Een percale hoeslaken is gemaakt van 100% katoen percale. Dit is een katoensoort die heel fijn geweven wordt met extra fijne garen. Hierdoor voelt dit hoeslaken zijdezacht, fris en koel aan. Ook ventileert en absorbeert dit hoeslaken uitstekend.

Alle hoeslakens die je bij Swiss Sense kunt kopen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit, waardoor je extra lang kunt genieten van jouw hoeslaken .

Wat voor type hoeslaken 200x220 past om jouw matras?

Het is belangrijk om de hoogte van je matras op te meten voordat je een hoeslaken aanschaft. Zo vind je in ons assortiment een hoeslaken voor een matras met een hoogte van 20 tot 30 cm. Wanneer je een boxspring hebt dan heb je naast een boxspringmatras ook een topmatras . Hiervoor heb je een speciaal topper hoeslaken nodig. Let ook goed op per type topper hoeslaken voor welke hoogte deze geschikt is. Zo is de ene geschikt voor topmatrassen tot 10 cm hoog en de andere tot 15 cm hoog.

Wanneer je een elektrisch verstelbare boxspring hebt, dan heb je ook een split-topper . Deze split-topper heeft een split aan de bovenkant van de topper die ervoor zorgt dat de andere persoon niet mee beweegt zodra een iemand de boxspring versteld. Voor een split-topper heb je dan ook een apart split-topper hoeslaken nodig.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.