Hoeslaken 180x220

Een hoeslaken 180x220 beschermd je matras

Een hoeslaken 180x220 beschermd je matras van 180x220 tegen lichaamsvocht, vuil en andere vlekken. Deze matrasmaat is ideaal voor personen die langer zijn dan 185 centimeter. Zo weet je zeker dat je niet met je voeten buiten het bed komt te liggen. Om je matras op de juiste manier te beschermen, raden we aan om een passend hoeslaken te gebruiken. Niets is vervelender dan een hoeslaken wat net te klein is en daardoor los schiet. Wil je jouw matras nog beter beschermen? Dan kun je dit doen met een matrasbeschermer of molton hoeslaken . Dit is een stuk dikker dan een hoeslaken en het voorkomt dat er gele vlekken in je matras komen.

Hoeslaken topper 180x220

Bij Swiss Sense vind je een hoeslaken 180x220 voor allerlei soorten matrassen. Zo ook voor een topmatras van 180x220. Een topper hoeslaken 180x220 is speciaal gemaakt voor een topper van dit formaat. Dit type matras is namelijk een stuk dunner dan een normaal matras. Je legt het dan ook bovenop een boxspring matras. In ons assortiment vind je topper hoeslakens die geschikt zijn voor een topper met een maximale hoogte van 15 cm. Meet dus altijd de hoogte van je topmatras op voordat je een nieuw hoeslaken besteld.

Split hoeslaken 180x220

Wanneer je een elektrisch verstelbare boxspring met een split-topper hebt , dan heb je hiervoor ook een speciaal split hoeslaken 180x220 voor nodig. Met een split-topper hoeslaken kun je alsnog het bed verstellen in hoogte, zonder dat de andere persoon mee beweegt of dat het matras verschuift.

Hoeslaken 180x220 in verschillende kleuren en materialen

Bij Swiss Sense vind je een ruim assortiment aan hoeslakens in de maat 180x220. Zo heb je de keuze uit wel 10 verschillende kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleuren zoals wit, zwart en lichtgrijs. Deze kleuren passen vrijwel bij ieder dekbedovertrek.

De hoeslakens 180x220 in ons assortiment zijn daarnaast gemaakt van een hoge kwaliteit. Zo heb je de keuze uit de materialen Excellent Lycra en Premium Bamboo. De Excellent Lycra hoeslakens zijn gemaakt van 96% katoen en 4% lycra. Dankzij de breitechniek voelt dit hoeslaken zijde zacht aan. Ook ventileert en absorbeert dit hoeslaken uitstekend. Door de toevoeging van 4% lycra is dit hoeslaken extra elastisch. Het Premium Bamboo hoeslaken is gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen. Bamboe voelt extreem zacht aan en neemt tot drie keer meer vocht op dan katoen. Het ventileert en absorbeert optimaal.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.