Sta op en laad op Sta op en laad op

Tips om van goed slapen jouw goede voornemen te maken.

Onze nachtrust vormt de basis van onze dag. Het maakt ons gelukkiger, gezonder en aantrekkelijker. Dat zegt ook Dr. Els van der Helm, slaapexpert en CEO bij Shleep.

Als je het ons vraagt dus reden genoeg om van goed slapen jouw goede voornemen te maken! Zo gun je jezelf élke dag een nieuwe, frisse start. Maar hoe doe je dat, lekker slapen? Wij vertellen het je graag.

Slapen als goed voornemen? Zo doe je dat.

Simpele slaapvoornemens om je nacht én dag te verbeteren

Met deze tips word jij 's ochtends vol energie wakker. Energie om jouw dromen waar te maken én je goede voornemens vol te houden!
Lees meer >

Goede (slaap)voornemens, zo houd je ze vol

Alle begin is moeilijk, dus het is niet zo gek als je het steeds lastiger vindt worden! In deze blog geven we je tips om het vol te houden.
Lees meer >

Creëer een rustgevend dagelijks ritme

Jouw dagelijks ritme bepaalt voor een groot deel hoe succesvol jouw nachtrust is. In deze blog delen we praktische tips hoe je dit goed aanpakt.
Lees meer >

Neem voldoende tijd voor elkaar

De tijd voor en met elkaar nemen is essentieel voor een goede nachtrust. Hoe dat zit leggen wij je uit.
Lees meer >

Tips om je 's avonds echt voldaan te voelen

De perfecte dag is een mix van inspanning en ontspanning. Hoe je deze balans het beste opmaakt en positieve energie krijgt, lees je hier.
Lees meer >

Tips om de rust terug te vinden

We gunnen onszelf van alles maar doen er uiteindelijk te weinig mee. Zonde. Voor onszelf, onze omgeving én onze nachtrust.
Lees meer >

Tips om goed te slapen en iedere ochtend weer vol energie op te staan.

Sleep sounds

We weten dat muziek ervoor kan zorgen dat we net wat gemotiveerder hardlopen, enthousiaster schoonmaken of een extra traantje wegpinken bij en mooie film. Maar wist je dat muziek er ook voor kan zorgen dat we sneller in slaap vallen?

Lees meer >


Beter slapen doe je zo

Beter slapen: gemakkelijk gezegd, maar toch zijn er veel mensen die 's nachts de slaap niet kunnen vatten. Dit zorgt de dag erna voor problemen in de concentratie en op lange termijn zelfs gezondheidsklachten. Tijd om beter te slapen dus! Maar hoe doe je dat, beter slapen? En hoe zit het nu eigenlijk met slapen en alcohol, hormonen, roken en eten?

Lees meer >

Een slaapkamer die perfect bij je past

Het leven zit vol veranderingen. Je gaat op jezelf wonen of juist samen, er is een kindje op komst, je gaat groter of juist kleiner wonen. In iedere fase blijft je slaapkamer jouw persoonlijke ‘oase van rust’. Ben je op zoek naar inspiratie?

Lees onze tips >

For.Every.Body.

Goed voor jezelf zorgen begint met lekker slapen. In een goed en fijn bed. Een bed dat helemaal bij je past. Want een bed is iets heel persoonlijks. Of je nu jong of oud bent, klein of groot, licht of wat zwaarder. Of je van klassiek houdt, modern of juist héél romantisch. Je echt een ochtendmens bent, of de nacht voor jou niet lang genoeg kan duren. Ontdek de verhalen >