Sierkussens

10 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Type Sierkussens

10

per pagina

Creëer sfeer met sierkussens

Denk je aan je slaapkamer, dan denk je waarschijnlijk meteen aan je bed of boxspring. Logisch, want dat is de plek waar je de meeste tijd doorbrengt tijdens je nachtrust. Koos je voor een bedkader of boxspring uit de collectie bij Swiss Sense, dan is het ongetwijfeld een echte eye-catcher. En misschien heb je ook wel nachtkastjes of andere accessoires die erbij passen. Wil je nog een stapje verder gaan en extra sfeer creëren in je slaapkamer? Kijk dan zeker ook eens naar ons uitgebreide aanbod aan sierkussens.


Waarom sierkussens?

Wie sierkussens zegt, zegt sfeer. Door wat leuke sierkussens toe te voegen, maak je je slaapkamer nog gezelliger. Leg je ze op je bed, dan creëer je meteen een weelderige luxueuze hotelsfeer. Maar je kunt de kussens natuurlijk ook in een zeteltje of op een bedbank leggen. Zo’n bedbank is trouwens een uitstekende manier om je slaapkamer extra aan te kleden. Omdat je deze bank achter je bed plaatst, lijkt dit meteen een stuk groter. Bovendien krijg je zo extra zit- en opbergruimte. Voor je sierkussens bijvoorbeeld!


Sierkussens in verschillende vormen en kleuren

De sierkussens bij Swiss Sense zijn verkrijgbaar en heel wat varianten. Onze favoriet? Van Gogh Blue Sierkussen: het zelfportret van de wereldberoemde schilder. Over eye-catchers gesproken. Maar ook het VT Wonen Carve Sierkussen is een echte sfeermaker voor je slaapkamer. Door het tijdloze design past het in bijna elke slaapkamer of interieur. Wist je trouwens dat we ook heel wat mooie bedspreien en plaids in onze collectie hebben?


Nog meer sfeer dankzij heerlijke geuren

Mooie sierkussens zijn niet alleen zacht en comfortabel, maar ook mooi naar te kijken. Wil je in je slaapkamer ook andere zintuigen prikkelen? Bekijk dan ook zeker onze Moments geurcollectie. Via onze geurkaarsen, interieursprays, geurstokjes en aroma diffuser verspreid je de heerlijkste geuren die meteen voor ontspanning zorgen.


Waarom Swiss Sense?

Bij Swiss Sense staat jouw nachtrust centraal. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijk slaapt. Bij ons vind je niet alleen bedkaders, boxsprings en matrassen van topkwaliteit, maar ook heel wat andere zaken om je slaapkamer extra gezellig te maken. Want het oog wil ook wat. Benieuwd naar onze collecties? Je vindt alle producten op onze website, maar bent ook van harte welkom in en van onze winkels. Vind hier een winkel bij jou in de buurt.