Boxspring 140x200 met opbergruimte

De voordelen van een boxspring met opbergruimte 140x200

Een boxspring van 140x200 is ideaal voor diegene die met een beperkte ruimte. Denk hierbij aan een smalle slaapkamer, een studio of een studentenkamer. Wil je genieten van het slaapcomfort van een boxspring, maar moet je passen en meten om je slaapkamer in te richten met een boxspring en kastruimte? Dan hebben wij daar de oplossing voor. Namelijk een boxspring met opbergruimte. Hierdoor heb je een boxspring en kastruimte in één! Dit scheelt je een hoop ruimte en je kunt ook je spullen netjes opbergen.

De verschillende mogelijkheden van een boxspring met opbergruimte 140x200

Met een boxspring met opbergruimte van 140x200 geniet je van alle voordelen en het comfort van een normale boxspring, maar heb je ook nog extra opbergruimte. Je hebt de keuze uit verschillende soorten opbergmogelijkheden. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een boxspring met opbergvakken die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn door middel van gestoffeerde kleppen.

Een andere optie is een boxspring met uitschuifbare lades. Deze lades zijn gemakkelijk te openen en te sluiten door vier stevige zwenkwieltjes per lade. In ons assortiment aan boxsprings met opbergruimte van 140x200 vind je daarnaast ook een boxspring met opbergvakken ter grootte van de gehele boxspring. Door middel van een lus aan de zijkant kun je zo een zijde van de boxspring optillen.

Ben je op zoek naar een minimale opbergruimte? Kijk dan eens naar onze Boxspring Lifestyle by vtwonen Basil. Deze heeft handige opbergvakken in het hoofdbord zitten, waardoor je hier een boek of tijdschrift in kan opbergen.

Naast de boxspring 140x200 met opbergruimte zijn volgende maten populair: 160x200180x200.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.