Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring 120x200

4 producten

Filter sluit filters
Filters
Snel leverbaar
  1. Ja
  2. Nee
Lengte
  1. 200
Collectie
  1. Online-Only
oplopend
Filter
  1. Lengte 200
  2. Breedte 120

4

per pagina

Een boxspring 120x200 past vrijwel in iedere ruimte

Een boxspring van 120x200 staat ook wel bekend als een twijfelaar. De afmetingen liggen namelijk tussen een eenpersoons- en een tweepersoonsbed in. Een twijfelaar is dan ook een ideaal formaat voor de smallere slaapkamer, aangezien ze vrijwel in iedere ruimte passen. Ook zijn ze perfect voor diegene die net een maatje groter willen dan een eenpersoonsbed. Dus wil je genieten van het slaapcomfort van een boxspring van Swiss Sense, maar heb je beperkt de ruimte? Ga dan voor een boxspring van 120x200. Wil je nog meer gemak en comfort? Bekijk dan ook eens onze collectie boxsprings met opbergruimte.

De boxspring 120x200 stel je zelf samen

Bij Swiss Sense zijn we er For.Every.Body. Zo kun je jouw eigen boxspring samenstellen op jouw eigen lichaam, wensen en behoeftes. Dit kun je doen door middel van onze configurator. Kies als eerste de gewenste afmeting en vervolgens de gewenste bedbodem. Wil je bijvoorbeeld een vlakke bodem of een elektrisch verstelbare bodem? Dit kun je allemaal naar wens samen stellen. Net als de drukverdeling en de stabiliteit van het matras. Daarnaast kun je ook de gewenste kleur, materiaal, hardheid en het uiterlijk van pootjes zelf kiezen. Bij een boxspring hoort ook een topmatras. De topmatras 120x200 is ook in diverse uitvoeringen beschikbaar. Op deze manier kun jouw boxspring van 120x200 geheel naar eigen wens samenstellen.

De voordelen van een boxspring van Swiss Sense

Swiss Sense is er voor iedereen. Of je nu groot of klein bent, ’s nachts veel of weinig transpireert of extra ondersteuning vanwege pijnklachten nodig hebt. We hebben een boxspring voor iedereen. Je kunt namelijk je eigen boxspring van 120x200 samenstellen op basis van jouw eigen wensen. Andere populaire maten boxsprings zijn de boxspring 140x200, boxspring 160x200, boxspring 180x200 en boxspring 200x200. Alle boxsprings worden gratis geleverd en gemonteerd in jouw slaapkamer. Alles wordt netjes achtergelaten, waardoor je direct je nieuwe bed in kunt duiken. Bij Swiss Sense krijg je tevens 25 jaar garantie op eventuele veer- en framebreuk. Ook heb je 90 dagen omruilgarantie op alle boxsprings. Heb je interesse in een nieuwe boxspring? Bezoek dan een van onze winkels of shop jouw boxspring eenvoudig online.