Bedsprei

8 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Type Bedspreien

8

per pagina

Een stijlvolle touch voor je bed met een mooie bedsprei

Een groot deel van je leven breng je slapend door. Het is dus belangrijk dat je een goed bed met een goede matras hebt. De inrichting van je slaapkamer verdient echter ook aandacht. Wanneer er een prettige sfeer hangt in je slaapkamer, zul je jezelf er namelijk meer op je gemak voelen. Als decoratie voor je slaapkamer kun je bijvoorbeeld denken aan een sierkussen waarmee je een mooi kleuraccent kunt toevoegen. Kies de ene keer een contrasterende kleur en de andere keer een kleur die opgaat in het basis kleurenschema van je kamer. Wanneer je aandacht besteedt aan de inrichting van je slaapkamer, is dat direct merkbaar in de sfeer. Dat geldt ook voor de aandacht die jij besteedt aan het kiezen van een mooie deken of bedsprei. Bij Swiss Sense kun je een prachtige collectie bedspreien kopen die elk zijn geselecteerd vanwege hun exclusiviteit, kwaliteit en vakmanschap.

Ruime online collectie bedspreien

In onze collectie vind je verschillende spreien, zoals fleurige patchwork spreien en huiselijke foulards. Een aantal bedspreien is van exclusief Scandinavisch design. Ook vind je bij Swiss Sense spreien van eigen bodem. Design uit Nederland wordt namelijk ook steeds meer gewaardeerd in zowel het binnen- als buitenland. Daarbij voldoet het absoluut aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan het ontwerp, de productie en het materiaal. Bepaal zelf of je de sprei helemaal over je bed heen legt of juist gedeeltelijk. Heb je een mooi Beddinghouse dekbedovertrek? Dan is het mooi als je de bedsprei alleen aan het voeteneind vouwt. Natuurlijk kun je zelf experimenteren met je sprei. Een mooie sprei kan sfeerverhogend werken en dat zal zeker niet onopgemerkt blijven.

Bedspreien in diverse kleuren en materialen

Kijk wat je kunt doen met bedspreien in verschillende kleuren. Wanneer je een trendy dekbedovertrek combineert met bijvoorbeeld een bruine sprei krijg je een rustieke uitstraling. Combineer je een bruine sprei met een paars dekbedovertrek, dan krijg je juist een retro jaren zeventig uitstraling. Een zwarte bedsprei kan daarentegen een meer theatraal en modern effect creëren. Niet alleen is het leuk om te spelen met kleuren, het is ook leuk om te spelen met materialen. Kies je bij een satijnen dekbedovertrek voor een fijne, zachte bedsprei, of juist voor een ruige, grofgebreide? Bedenk wat je in huis hebt aan beddengoed en hoe je daarmee kunt combineren.