Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring 100x200

2 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 200
  2. Breedte 100

2

per pagina

Boxspring 100x200: ideaal voor tieners

Een tienerkamer vraagt om een gepast bed om goed in uit te rusten en elke dag fit op te staan. De Tiener Boxsprings ‘Justin’ en ‘Nicki’ hebben een mooie uitstraling en staan garant voor maximaal comfort. Het frame is gemaakt van Scandinavisch hardhout en de kern is voorzien van pocketvering. Door het tijdloze, strak vormgegeven hoofdbord past de boxspring 100x200 in elk interieur. De afmeting 100x200 is een ideaal formaat dat niet te veel plaats inneemt en tegelijk wat meer beweegruimte biedt dan een standaard 90x200 eenpersoons-boxspring.

Stel zelf jouw boxspring 100x200 samen bij Swiss Sense

Een boxspring 100x200 pas je makkelijk aan aan de rest van je slaapkamer omdat je hem volledig zelf kunt samenstellen. Je kan kiezen tussen 10 verschillende kleuren: van sober beige of navy tot vrolijk lichtblauw en roze. Voor de poten kan je kiezen tussen zilver, zwart of chroom. Andere elementen liggen al vast: de bedbodem is vlak, de matraskernen van koudschuim en de hardheid is medium.

Waarom een boxspring 100x200 kopen?

Met een boxspring 100x200 koop je meteen een volledig bed: het bedkader, de bedbodem én de matras zijn meteen inbegrepen. Verder is een boxspring doorgaans vrij hoog, waardoor je er makkelijk in- en uitstapt en ook het opmaken van het bed vlot verloopt. Een fijn voordeel van een boxspring is natuurlijk ook dat je hem helemaal kunt samenstellen op basis van jouw wensen en dat het je slaapkamer een luxueuze toets geeft.

Wat is het verschil tussen een bed en een boxspring?

Met een boxspring koop je alles-in-één, terwijl je bij de aankoop van een bed een bedkader, lattenbodem en matras moet kopen. Maar het grootste onderscheid tussen een bed en een boxspring is het aantal lagen. Een bed of ledikant bestaat uit twee lagen: de lattenbodem en de matras. Een boxspring is samengesteld uit drie lagen: het onderstel of de box, de matras en de topdekmatras. Een optioneel hoofd- en voetbord maken het geheel af.

Waarom een boxspring kopen bij Swiss Sense?

Bij Swiss Sense vind je een ruime collectie boxsprings in verschillende maten en soorten. De boxspring-collectie telt meer dan 80 verschillende modellen die zowel in tweepersoons- als in eenpersoonsformaat beschikbaar zijn. Met de handige configurator stel je je boxspring makkelijk samen: je kiest de afmetingen, maar geeft ook voorkeuren zoals het type matras, de topdekmatras, de stof of kleur en de hoogte van de pootjes door.

Hulp nodig bij de keuze van een boxspring die aan jouw wensen voldoet? De slaapexperten van Swiss Sense staan klaar met deskundig advies. Kom zeker eens langs in een van onze winkels of stel je vragen online.