Dixxius hoofdkussens

vanaf
productCardIconAltOndersteuning:
productCardIconAltVentilatie:
productCardIconAltSlaaphouding:
Rug- & zijslapers

Dixxius kussens voor kwaliteit en comfort

De hoofdkussens van Dixxius staan bekend om hun kwaliteit en comfort. Dixxius kussens tonen aan dat slaapgenot veel verder gaat dan slapen op een goed matras. Dankzij de verschillende reeksen, vind je in het assortiment van Dixxius zeker een hoofdkussen dat past bij jouw voorkeuren. 

De Dixxius Support hoofdkussens bieden een prima ondersteuning voor je hoofd en nek, de Dixxius Breeze hoofdkussens zijn ideaal voor wie behoefte heeft aan extra ventilatie, de Dixxius Comfort hoofdkussens hebben een zachte en anti-allergische vulling en kussens met een Dixxius Hybrid Label zijn samengesteld met een uitgebalanceerde combinatie van verschillende materialen.

Dixxius kussens in verschillende uitvoeringen

Het hoofdkussen dat jou de beste nachtrust biedt, hangt af van jouw slaapwensen en voordelen. Dixxius hoofdkussen zijn er in diverse materialen, met elk hun specifieke eigenschappen en voordelen. De meest voorkomende materialen zijn watergel, memory foam of traagschuim, latex en dons.

Watergel

Ideaal voor wie het ‘s nachts snel warm heeft. Een hoofdkussen van watergel zorgt ervoor dat je hoofdkussen koel blijft aanvoelen, zelfs bij de hoogste temperaturen. Daarnaast is het een veerkrachtig en drukverlagend materiaal dat een goede ondersteuning biedt.

Memory foam

Een hoofdkussen van memory foam of traagschuim verdeelt het gewicht van je hoofd en nek langzaam over het kussen, zodat je nekspieren beter kunnen ontspannen en je minder snel last hebt van pijnlijke nekspieren. 

Latex

Ben je een woelige slaper? Een latex hoofdkussen is perfect voor wie zich regelmatig omdraait in z’n slaap. Latex werkt drukverlagend, biedt een zachte en soepele ondersteuning en behoudt altijd zijn vorm. Bovendien is latex anti-allergisch. 

Dons

Een donzen hoofdkussen vormt zich makkelijk naar jouw houding en garandeert een goede ondersteuning dankzij de stevige kern. De twee afzonderlijke zijcompartimenten laten het kussen tegelijk zacht aanvoelen.

Dixxius hoofdkussens voor elke slaaphouding

Slaap je meestal op je zij, op je rug of op je buik? Wanneer je een hoofdkussen kiest, moet je rekening houden met je slaaphouding. Slaap je vooral op je zij? Dan kies je het best voor een stevig en dik hoofdkussen dat je hoofd goed ondersteunt. Voor rugslapers is het aangeraden om een dunner hoofdkussen te kiezen met een vaste vorm, waarin je hoofd niet te ver naar achteren zakt. Een buikslaper slaapt het best op een dun en zacht kussen, dat de nek zo weinig mogelijk belast. In de Dixxius collectie vind je hoofdkussens voor elke slaaphouding.

Het belang van een stevige ondersteuning

Net zoals een goed matras, is een aangepast hoofdkussen enorm belangrijk voor je nachtrust en jouw lichaam. Wie slaapt op een matras en een hoofdkussen dat de juiste ondersteuning biedt, heeft immers minder snel last van lichamelijke klachten. Dixxius hoofdkussens garanderen een stevige ondersteuning van je nek en je schouders, zodat je elke nacht van optimaal slaapcomfort geniet. Heb je snel last van spierpijn? Dan kies je het best voor een ergonomisch kussen dat helemaal is afgestemd op jouw voorkeuren.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.