Latex Kussen

9

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Type
  1. Hoofdkussens
Sale
  1. Ja
Neksteun
  1. Ja
  2. Nee
Merk
  1. Dixxius
  2. Silvana
Set Descending Direction
Filter
  1. Type Hoofdkussens Remove This Item
  2. Materiaal Latex Remove This Item

9

per pagina

Latex hoofdkussen kopen

Het is ontzettend belangrijk dat je slaapt op een hoofdkussen dat bij je past. Het juiste kussen zorgt er namelijk voor dat je tijdens het slapen geen verkeerde lichaamshouding aanneemt. Hierdoor geniet je niet alleen van meer comfort, maar je voorkomt ook dat je hoofd- of nekklachten krijgt. Welk type kussen bij je past, verschilt echter per persoon.

Iedereen heeft namelijk zijn eigen persoonlijke voorkeuren en wensen. In de uitgebreide collectie hoofdkussens bij Swiss Sense vind je kussens die zijn gemaakt van verschillende materialen. Je vind er bijvoorbeeld synthetische kussens, donzen kussens, kapok kussens, traagschuim kussens en latex kussens. Zo zit er voor iedereen wel een geschikt kussen bij.

Ben je op zoek naar een kussen dat comfortabel ligt en lang zijn vorm behoudt? Dan is een latex kussen misschien wel iets voor jou. Een latex hoofdkussen is een natuurproduct dat wordt gemaakt van het sap van een rubberboom. Tijdens de productie van het kussen wordt de latex in een vorm gegoten.

De vaste vorm die hieruit voortkomt, biedt een goede ondersteuning. Tevens is een kussen van latex zeer veerkrachtig. Doordat huisstofmijt niet goed kan leven in latex, zijn de hoofdkussens bovendien anti-allergisch. Wat wel een nadeel is van latex kussens, is dat ze niet zo goed ventileren. Ze blijven erg warm aanvoelen en nemen nauwelijks vocht op. Dit is ook een eigenschap van latex matrassen waardoor koudschuim populairder is.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de latex kussens uit de collectie bij Swiss Sense? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs in één van onze winkels.