Filter sluit filters

Traagschuim Kussen

7

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Materiaal
 1. Dons
 2. Kapok
 3. Latex
 4. Synthetisch
 5. Talalay Latex
 6. Traagschuim
 7. Watergel
Neksteun
 1. Ja
 2. Nee
Merk
 1. Silvana
 2. Perzona
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Hoofdkussens Remove This Item
 2. Materiaal Traagschuim Remove This Item

7

per pagina

Het belang van een goed hoofdkussen

Meerdere malen per nacht wakker worden om je kussen weer op te kloppen, veel draaien en woelen. Het komt je nachtrust niet ten goede. Een goed kussen is belangrijk, veel belangrijker zelfs dan je zou denken. Slaap heeft iedereen nodig en na een nacht écht goed slapen, kun je de wereld weer aan. Een traagschuim hoofdkussen draagt bij aan een goede nachtrust. Traagschuim hoofdkussens zijn comfortabel, geven de juiste ondersteuning én zorgen voor een ontspannen houding.

Eigenschappen van traagschuim kussens

Traagschuim kussens zijn gemaakt van polyurethaan, dit wordt vaak memoryfoam genoemd. De kussens zijn wat zwaarder en steviger dan normale kussens zijn. Het grote voordeel van traagschuim is dat het veel ondersteuning geeft aan je nek, waardoor je goed kunt uitrusten. Het vaak opkloppen van je kussen is verleden tijd, een traagschuim hoofdkussen blijft namelijk altijd in de juiste vorm.

Ruim assortiment traagschuim kussens

Traagschuim kussens zijn er in verschillende varianten. Dikte, prijs en vorm maken het verschil. Net als bij bijvoorbeeld donzen kussens heeft de één hem liever wat hoger dan de ander. Er zijn tevens traagschuim kussens met een wave. Een soort bobbeltje die naar je hoofd en nek staan waardoor je de ultieme ontspannen houding aanneemt. Welk type je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Bij Swiss Sense koop je traagschuim kussens met garantie.

Kussens kopen bij Swiss Sense

Swiss Sense staat voor kwaliteit en vakmanschap. Het doel is iedereen de ultieme nachtrust geven. Het juiste kussen en een goed bed zijn dan essentieel. Maar wat het juiste kussen is, is verschillend per persoon. Ben je allergisch voor bijvoorbeeld huisstofmijt, dan is een anti-allergisch kussen de juiste keuze. Heb je het gauw heel warm in bed, kies dan voor een goed ventilerend kussen. Wij hebben alle opties. Een traagschuim hoofdkussen kopen bij Swiss Sense is een goed investering. Even research doen welk kussen het beste bij je past, maar dan krijg je er heerlijke nachten voor terug en meer energie in de ochtend.