Watergel Kussen

1 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
 1. Type Hoofdkussens
 2. Materiaal Watergel
 1. Dixxius Support Watergel Hoofdkussen
  -70% korting
  Dixxius Support Watergel Hoofdkussen
  vanaf Special Price  41,70 Regular Price  139,-
  100%

1

per pagina

Met een watergel hoofdkussen houd je het hoofd koel

Wat slaapcomfort betreft, heeft iedereen andere wensen en behoeften. De ene slaapt het liefst op een hard hoofdkussen, terwijl de andere net een hoofdkussen verkiest waar je in wegzakt. Om aan ieders behoeften te voldoen, hebben we bij Swiss Sense een uitgebreide collectie hoofdkussens van verschillende materialen met specifieke voordelen.

 

Een watergel hoofdkussen is ideaal voor wie het snel warm heeft in bed. Het houdt namelijk letterlijk je hoofd koel dankzij het ademend karakter van watergel. Zelfs in hoogzomer zal je hoofdkussen niet warm of klam worden. Een verademing voor wie snel last heeft van de hitte.

Een gelkussen voor comfortabele ondersteuning

Een goed hoofdkussen dat past bij jouw slaaphouding kan lichamelijke klachten doen verminderen. Hoofdkussens met watergel zijn veerkrachtig en drukverlagend omdat het kussen zich naar je lichaam vormt. Op die manier worden je hoofd en nek altijd comfortabel ondersteund. Heb je vaak last van nek-, schouder- of rugklachten? Dan kan een watergel hoofdkussen dus een goede keuze zijn.

Kies tussen soft en medium

Watergel hoofdkussens zijn beschikbaar in soft en medium. Wat voor jou het beste is, hangt onder andere af van je matras en je lichaamsbouw. Slaap je op een zachte matras of heb je een slanke, smalle lichaamsbouw? Dan is een soft watergel hoofdkussen voor jou het beste. Verkies je een stevige matras of ben je wat breder of steviger gebouwd? Dan adviseren we om voor een medium hard gelkussen te kiezen.

Past een watergel hoofdkussen bij jouw slaaphouding?

Naast je matras en je lichaamsbouw, is je slaaphouding belangrijk om rekening mee te houden. Slaap je meestal op je rug of op je zij? Dan is een watergel hoofdkussen uitstekend. Een gelkussen werkt namelijk drukverlagend en biedt voldoende ondersteuning voor je nek en hoofd. Ben je een buikslaper of verander je vaak van slaaphouding? Neem dan eens een kijkje bij de kussens voor buikslapers.

Vraag raad aan een slaapadviseur

Kies je voor een watergel hoofdkussen of toch eerder voor een hoofdkussen van dons, latex of kapok? Bij Swiss Sense helpen we je graag met gepast advies. Zowel online als in de winkel kan je terecht bij onze slaapadviseurs om samen met jou het ideale hoofdkussen uit te kiezen. Online kan je bovendien de kussenwijzer raadplegen: aan de hand van enkele snelle vragen ontdek je welk type hoofdkussen het best bij jou past.