Matrassen aanbieding

De uitgebreide collectie matrassen bij Swiss Sense biedt regelmatig goedkope aanbiedingen en acties, omdat iedereen een goede en comfortabele nachtrust verdient. Dat maakt een matras van hoge kwaliteit voor iedereen voordelig en betaalbaar. Bij Swiss Sense vind je het ideale matrassen voor een optimaal slaapcomfort.

Diverse soorten voordelige matrassen

Een matras is een zeer persoonlijke aanschaf. De zoektocht naar het voor jou geschikte matras kan een hele opgave zijn. Er zijn namelijk verschillende soorten matrassen met ieder hun eigen verschillende eigenschappen. Over het algemeen zijn de bonellvering matrassen het goedkoopste maar pocketvering matrassen hebben in principe de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Alle matrassenMatrassen acties
Koudschuim

Koudschuim

Zo is een koudschuim matras zeer goed ventilerend en absorberend door de open celstructuur. Koudschuim is gemaakt van polyurethaan. Dat schuim geeft meer tegendruk wanneer er harder op wordt gedrukt, dus het zorgt voor een goede ondersteuning. Ook op de plekken waar dat het meest nodig is, zoals bij de heupen. Dankzij de veerkrachtigheid van het schuim ontstaat er nooit kuilvorming.
Traagschuim

Traagschuim

Een traagschuim matras kenmerkt zich door een hoog ligcomfort en het dankt de naam aan de langzame reactie van het schuim. Wanneer je het matras indrukt komt het langzaam weer omhoog. Op plekken waar het in contact komt met lichaamswarmte wordt dit matras zachter. Het lichaamsgewicht wordt zo verdeeld over een grotere oppervlakte, maar het ventileert minder goed. Omdat de kern van een traagschuim matras ondersteunend moet zijn bestaat de kern uit koudschuim of een pocketvering.
Pocketvering

Pocketvering

Pocketvering matrassen bestaan uit metalen veren die afzonderlijk van elkaar verpakt zijn in zogenoemde pockets (zakjes). Iedere veer kan daardoor onafhankelijk bewegen en reageren op het gewicht van het lichaam. Veel pocketvering matrassen bestaan uit 5, 7 of 9 zones. Elke zone heeft een aparte hardheid, zodat het goed aansluit op specifieke lichaamsdelen. Daarnaast ventileert een pocketvering matras erg goed.
Latex

Latex

Latex matrassen zijn soepel, zacht en rekbaar. Ze kenmerken zich door een hoge puntelasticiteit, waardoor ze zich makkelijk vormen naar het lichaam. Daarnaast zijn latex matrassen antiallergisch. Latex is namelijk van nature antibacterieel en weert schimmel en huisstofmijt. Natuurlatex houdt warmte langer vast, want dat heeft geen goede open celstructuur. Deze matrassen hebben daardoor een minder goede ventilatie. Talalay latex heeft echter een open structuur wat leidt tot een uitstekende vochtregulering en voldoende ademend vermogen.
Polyether

Polyether

Polyether matrassen bestaan uit polyetherschuim en hebben weinig veerkracht, waardoor kuilvorming kan ontstaan. Het schuim heeft een gesloten celstructuur, waardoor het niet goed ventileert. Ook wordt hierdoor de warmte vastgehouden. Dit komt de levensduur van de matrassen niet ten goede. Polyether matrassen zijn relatief goedkoop en worden vaak gebruikt op plekken waar minder vaak wordt geslapen, zoals een logeerbed of een caravan.
Bonellvering

Bonellvering

Bonellvering matrassen worden ook wel binnenvering matrassen genoemd en bestaan uit veren die door één spiraaldraad met elkaar verbonden zijn. Over het algemeen zijn bonellvering matrassen goedkoper. De ondersteuning minder goed is dan bij andere matrassen. Daarentegen is de ventilatie, afhankelijk van de type afdeklaag, vaak wel uitstekend. Voorbeelden van afdeklagen zijn polyether, koudschuim, traagschuim of latex.

Alle matrassen aanbieding afmetingen

Het assortiment bij Swiss Sense bestaat onder andere uit matrassen voor babybedden, eenpersoons boxsprings, twijfelaars, maar ook voor tweepersoonsbedden en zelfs kingsize bedden. Je hebt keuze uit verschillende breedtematen variërend van 60 tot 200 cm. De lengtematen kunnen variëren van 120 cm voor een babymatras of van 190 tot 220 cm voor een normaal matras.

Een van de meest populaire afmetingen is een matras van 90x200 cm. Dat komt omdat eenpersoonsbedden vaak deze afmeting hebben en de meest populaire tweepersoonsbedden zijn 180x200 cm. Deze bedden hebben dan vaak 2 losse matrassen van 90x200 cm.

Matrassen outlet worden gratis bezorgd

Bij Swiss Sense zijn de bezorging en eventuele montage van bestellingen boven € 35,- gratis. Onze bezorgers leveren je product op de door jouw gewenste plaats en alle verpakkingsmaterialen worden uiteraard mee terug genomen.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.