Boxspring aanbiedingen bij Swiss Sense

Iedereen wil graag kunnen genieten van een goede en comfortabele nachtrust. Je wilt wakker worden en echt het gevoel hebben dat je volledig uitgeslapen bent. Wat je echter niet wilt, is ontwaken met rugpijn, nekklachten en een vermoeid gevoel dat de hele dag bij je blijft en je chagrijnig maakt. Kies daarom voor een kwalitatieve en persoonlijke boxspring, zodat je geniet van optimaal slaapcomfort. Een mens brengt één derde van zijn leven slapend door. Daarom mag je aan comfortabel slapen ook gerust eisen stellen. Je lichaam en je geest zijn dit waard. Dit begint bij het investeren in een goed bed met een hoogkwalitatief matras.

 

Wat dacht je van een goede boxspring? Boxsprings hebben veel voordelen en de collectie bij Swiss Sense is groot. Wij hebben regelmatig goedkope boxspring aanbiedingen. Daarnaast is er vaak voordeel op verschillende andere artikelen voor een goede nachtrust, zoals matrassen en beddengoed. Bekijk de verschillende aanbiedingen online in onze webshop.


Goedkope modellen in diverse maten

Je boxspring uitkiezen begint bij een smaakvolle ombouw die perfect past bij het interieur van je slaapkamer. Een passende bedbodem en een boxspringmatras die geheel afgestemd is op jouw lengte en gewicht, garanderen je een comfortabele nachtrust. Op deze manier wordt je lichaam ondersteund op die plekken waar het ook echt nodig is.

 

Wanneer je met twee personen slaapt zijn de boxspring 160x200, de boxspring 180x200 of de boxspring 200x200 zeer geschikt voor een optimale nachtrust. Zoek je een eenpersoonsbed maar wil je toch nog net iets ruimer liggen? Dan is de boxspring 100x200 een goede keuze voor jou. Maak je boxspring compleet en schaf ook een topmatras aan. Bekijk bovendien onze matrasovertrekken en investeer in goede dekbedden en beddengoed. En vergeet vooral de juiste kussens niet, die zowel je schouders als nek extra steun geven.

  1. Boxspring Home 160 10% korting
    Boxspring Home 160
    vanaf 1.690,-
    Out of stock

Veel voordeel met onze aanbiedingen

Bij Swiss Sense vindt je niet alleen een uitgebreid assortiment bij alle productgroepen, maar ook veel aanbiedingen en voordelig afgeprijsde producten. Wil je graag een elektrisch verstelbare boxspring met speciale afmetingen en een ondersteunend matras? Ook bij de aanbiedingen stel je jouw bed geheel naar eigen wensen samen. Heb je daarbij vakkundig advies nodig? Onze vakkundige slaapadviseurs staan voor je klaar en helpen je graag. Iedereen verdient immers een goede en comfortabele nachtrust.