Boxspring 200x200

1-60 van 64

Pagina
per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Set Descending Direction
Filter
 1. Breedte 200 Remove This Item
 2. Lengte 200 Remove This Item
 1. Boxspring Home 103 €500,- introductiekorting €75,- korting
  Boxspring Home 103
  vanaf Regular Price 1.630,-  Special Price 1.130,- 
 2. Boxspring Capella Novaro €200,- korting
  Boxspring Capella Novaro
  vanaf Regular Price 2.105,-  Special Price 1.910,- 
 3. Boxspring Capella Ravello €200,- korting
  Boxspring Capella Ravello
  vanaf Regular Price 2.105,-  Special Price 1.910,- 
 4. Boxspring Capella Modeno €200,- korting
  Boxspring Capella Modeno
  vanaf Regular Price 2.360,-  Special Price 2.140,- 
 5. Boxspring Capella Matero €200,- korting
  Boxspring Capella Matero
  vanaf Regular Price 2.360,-  Special Price 2.140,- 
 6. Boxspring Capella Castello €200,- korting
  Boxspring Capella Castello
  vanaf Regular Price 2.415,-  Special Price 2.190,- 

1-60 van 64

Pagina
per pagina

Kies voor extra comfort met de boxspring 200x200

Een goede nachtrust is zo belangrijk. Tijdens je slaap werkt je lichaam hard om je de volgende dag weer fris en fruitig te laten wakker worden. Een goed ligcomfort is dus een must. Wat zijn de eigenschappen van een goed bed? Deze zijn voor iedereen verschillend, maar uit ervaring weten we dat een boxspring voor de meeste mensen erg comfortabel is. Ook bij boxsprings zijn er heel wat verschillende varianten. Het is dus belangrijk dat je kiest voor een bed dat jou de optimale slaapcondities geeft. Goed slapen heeft zoveel voordelen: je gaat vrolijker door het leven, je hebt meer energie en in het algemeen voel je je gezonder.

Waarom een boxspring zo comfortabel is

Steeds meer mensen kiezen voor een boxspring. En dat is logisch, want een boxspring is erg comfortabel. Dat komt door de unieke samenstelling. Het bed bestaat uit meerdere lagen die allemaal een eigen functie hebben. De onderste laag is gevuld met pocket- of bonellveren, wat zorgt voor ondersteuning en stabiliteit. Op deze box ligt zowel een gewone matras als een topdekmatras. Bij Swiss Sense vind je een ruime collectie boxsprings zodat ook jij kiest voor een boxspring die echt bij je past.

De boxspring 200x200 naar eigen wens samenstellen

De boxspring 200x200 is erg ruim en vormt zo de ideale plek om heerlijk weg te dromen. Wist je dat je jouw boxspring helemaal kunt samenstellen zoals jij het wil? Zo kies je voor de lederen of stoffen bekleding die het beste past bij het interieur van slaapkamer. Maar er zijn nog heel wat andere opties. Wil je een elektrisch verstelbare boxspring? Of een speciale matras of topdekmatras? Het kan allemaal. Bij Swiss Sense stel je jouw eigen boxspring samen zodat je zeker bent van het optimale slaapcomfort. Is een lengte van twee meter niet voldoende is voor jou? Dan kies je gewoon voor de langere versie.

Een bed kopen met optimaal slaapcomfort

Heb je last van fysieke klachten? Dan is een boxspring voor jou de ideale keuze. Door de drie comfortlagen geeft het bed een optimale ondersteuning. Dankzij de opties waaruit je kunt kiezen bij het samenstellen van je boxspring, waaronder de hardheid van de matras en topdekmatras, krijg je een bed op maat. De collectie van Swiss Sense is zeer uitgebreid en biedt enorm veel mogelijkheden. Er wordt rekening wordt gehouden met ieders slaapgenot. Daarnaast staat Swiss Sense voor kwaliteit en een eerlijke prijs. Met de hulp van onze deskundige medewerkers stel je jouw unieke slaapsysteem samen. Zo vind je bij Swiss Sense altijd een bed dat aansluit op jouw persoonlijke wensen. Onze bedden zijn zowel online als in onze winkels verkrijgbaar.