Boxsprings

Online vanaf €790,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €790,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring 200x200

47 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 200
  2. Breedte 200

47

per pagina

Kies voor extra comfort met de boxspring 200x200

Een goede nachtrust is zo belangrijk. Tijdens je slaap werkt je lichaam hard om je de volgende dag weer fris en fruitig te laten wakker worden. Een goed ligcomfort is dus een must. Wat zijn de eigenschappen van een goed bed? Deze zijn voor iedereen verschillend, maar uit ervaring weten we dat een boxspring voor de meeste mensen erg comfortabel is. Ook bij boxsprings zijn er heel wat verschillende varianten. Het is dus belangrijk dat je kiest voor een bed dat jou de optimale slaapcondities geeft. Goed slapen heeft zoveel voordelen: je gaat vrolijker door het leven, je hebt meer energie en in het algemeen voel je je gezonder.

Waarom een boxspring zo comfortabel is

Steeds meer mensen kiezen voor een boxspring. En dat is logisch, want een boxspring is erg comfortabel. Dat komt door de unieke samenstelling. Het bed bestaat uit meerdere lagen die allemaal een eigen functie hebben. De onderste laag is gevuld met pocket- of bonellveren, wat zorgt voor ondersteuning en stabiliteit. Op deze box ligt zowel een gewone matras als een topdekmatras. Bij Swiss Sense vind je een ruime collectie boxsprings zodat ook jij kiest voor een boxspring die echt bij je past.

De boxspring 200x200 naar eigen wens samenstellen

De boxspring 200x200 is erg ruim en vormt zo de ideale plek om heerlijk weg te dromen. Wist je dat je jouw boxspring helemaal kunt samenstellen zoals jij het wil? Zo kies je voor de lederen of stoffen bekleding die het beste past bij het interieur van slaapkamer. Maar er zijn nog heel wat andere opties. Wil je een elektrisch verstelbare boxspring? Of een speciale matras of topdekmatras? Het kan allemaal. Bij Swiss Sense stel je jouw eigen boxspring samen zodat je zeker bent van het optimale slaapcomfort. Is een lengte van twee meter niet voldoende is voor jou? Dan kies je gewoon voor de langere versie.

Een bed kopen met optimaal slaapcomfort

Heb je last van fysieke klachten? Dan is een boxspring voor jou de ideale keuze. Door de drie comfortlagen geeft het bed een optimale ondersteuning. Dankzij de opties waaruit je kunt kiezen bij het samenstellen van je boxspring, waaronder de hardheid van de matras en topdekmatras, krijg je een bed op maat. De collectie van Swiss Sense is zeer uitgebreid en biedt enorm veel mogelijkheden. Er wordt rekening wordt gehouden met ieders slaapgenot. Daarnaast staat Swiss Sense voor kwaliteit en een eerlijke prijs. Met de hulp van onze deskundige medewerkers stel je jouw unieke slaapsysteem samen. Zo vind je bij Swiss Sense altijd een bed dat aansluit op jouw persoonlijke wensen. Onze bedden zijn zowel online als in onze winkels verkrijgbaar.