Dixxius Dekbedden | Swiss Sense Dixxius Dekbedden | Swiss Sense

Kruip heerlijk weg onder het fijnste dekbed


Ben je op zoek naar een perfect dekbed? Houd dan rekening met de juiste maat, de warmteklasse, de vulling en de tijk van het dekbed. Ga na wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn en kies vervolgens het fijnste dekbed.Ontdek hier het uitgebreide aanbod dekbedden.

 • Ruime keuze uit verschillende materialen
 • Gratis verzending boven €35,-
 • Betaal pas bij levering
Filter sluit filters

Dekbedden

13

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Afmeting
 1. 135x200
 2. 140x200
 3. 140x220
 4. 155x220
 5. 200x200
 6. 200x220
 7. 240x200
 8. 240x220
 9. 260x220
Type
 1. Dekbedden
 2. Dekbedovertrekken
 3. Hoeslakens
 4. Moltons
 5. Bedspreien
 6. Sierkussens
 7. Hoofdkussens
Sale
 1. Ja
Maatvoering
 1. 1-persoons
 2. 2-persoons
 3. Lits-jumeaux
 4. Lits-jumeaux XL
Anti-allergisch
 1. Ja
 2. Ja, met Nomite Label
Vulling
 1. Dons
 2. Synthetisch
 3. Zijde
Merk
 1. Dixxius
 2. Silvana
Uitvoering
 1. 4-seizoenen
 2. Enkel
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Dekbedden Remove This Item

13

per pagina

Goed slapen onder een goed dekbed bij Swiss Sense

Eén derde deel van ons leven brengen wij slapend door. Het is daarom best vreemd dat veel mensen niet erg bewust omgaan met slapen. Het is niet alleen van belang dat je genoeg slaap krijgt, maar ook dat de kwaliteit van je slaap goed is. De kwaliteit van je slaap bepaalt namelijk hoe je overdag functioneert. En daar staan we vaak niet bij stil. Door goed te slapen kun je veel ergernissen en klachten voorkomen of verminderen.

Om te kunnen genieten van een goede nachtrust heb je niet alleen een boxspring, matras en hoofdkussen nodig die goed bij je passen, maar ook een goed dekbed. Wanneer je een nieuw dekbed gaat kopen, is het belangrijk dat je rekening houdt met eventuele allergieën. Bij Swiss Sense vind je verschillende dekbedden, waaronder speciale anti-allergie dekbedden, die ervoor zorgen dat jij altijd optimaal van je nachtrust geniet.

Te warm of te koud?

Wat een matras en een hoofdkussen met de kwaliteit van je slaap te maken hebben, spreekt voor veel mensen voor zich. De relatie tussen je dekbed en de kwaliteit van je slaap, licht allicht minder voor de hand. Voor een goede slaapkwaliteit is het van belang dat je dekbed niet te warm en ook niet te koud is. Dit klinkt misschien logisch, maar de ideale slaaptemperatuur wil nogal eens verschillen per persoon. Wanneer je het te koud of juist te warm hebt in bed, duurt het veel langer voor je eindelijk in slaap valt. Bovendien zorgt een te koud of te warm dekbed er ook voor dat je veel onrustiger slaapt. De kans dat je onder een dekbed ligt dat te koud is, is niet zo groot. Er zijn echter wel veel mensen die onder een dekbed slapen dat eigenlijk veel te warm is. Ook dit kan een slechte invloed hebben op je nachtrust en de kwaliteit van je slaap. Een oplossing hiervoor kan een 4-seizoenen dekbed zijn. Andere dekbedden die je bijvoorbeeld bij ons in de collectie vindt zijn een synthetisch dekbed en een donzen dekbed.

Begin met een nieuw dekbed

Kies je dekbed met zorg uit en verbeter eenvoudig en relatief goedkoop de kwaliteit van je slaap. De aanschaf van een nieuw dekbed is namelijk een kleinere investering dan een gloednieuwe boxspring of matras. Geniet je met je nieuwe dekbed nog steeds niet optimaal van je nachtrust? Dan is het altijd nog mogelijk om een nieuw bed of een nieuwe matras te kopen.

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je dekbed, is het belangrijk dat je je dekbed goed onderhoudt. Door je dekbed regelmatig te reinigen verleng je de levensduur ervan. Bovendien is dit ook vanuit hygiënisch oogpunt zeer belangrijk. Wil je weten wat de beste manier is om je dekbed te wassen? Lees dan onze adviespagina over hoe je een dekbed wast.