Hoeslaken topper 180x200

Topper hoeslaken 180x200

Op zoek naar een geschikt hoeslaken voor jouw topmatras 180x200? Bij Swiss Sense vind je een uitgebreide collectie aan topper hoeslakens 180x200 in verschillende materialen en kleuren. De topper hoeslakens bij Swiss Sense staan bovendien garant voor topkwaliteit, zodat je elke dag kunt genieten van heerlijk slaapcomfort. Hou je van felle kleuren of kies je liever voor natuurtinten? Heb je het snel warm of zoek je een extra zacht hoeslaken? Neem snel een kijkje in de uitgebreide collectie voor het topper hoeslaken dat bij jou en je slaapkamer past.

Hoeslakens voor toppers bij Swiss Sense

De meeste boxsprings hebben naast een matras ook een topmatras. Om niet alleen de matras, maar ook de topper goed te beschermen tegen vuil, komt een topper hoeslaken goed van pas. Een hoeslaken vangt het vocht dat je verliest tijdens het slapen op, zodat je matras langer fris en hygiënisch blijft. Topper hoeslakens hebben doorgaans een hoekhoogte tussen 7 en 15 cm en zijn daarmee minder hoog dan standaard hoeslakens voor matrassen. Omdat de randen van topper hoeslakens voorzien zijn van een elastiek, passen ze makkelijk om je topdekmatras. Handig tijdens het opmaken van je bed.

Split-topper overtrek 180x200

Bij Swiss Sense vind je topper overtrekken voor eenpersoons- en tweepersoons topdekmatrassen en voor split-topmatrassen. Slaap je op een boxspring 180x200 waarvan de beide matrashelften afzonderlijk verstelbaar zijn? Dan heb je een zo’n split-topper hoeslaken 180x200 nodig, waarbij een handige scheiding in het midden van het hoeslaken ervoor zorgt dat je maar één hoeslaken hoeft te gebruiken en beide helften toch aanpasbaar zijn. Split-topper hoeslakens zijn extra verstevigd, zodat ze lang meegaan en niet snel scheuren.

Hoeslaken topper 180x200 in verschillende materialen

Heb je het snel warm ‘s nachts? Of ben je op zoek naar een zacht hoeslaken? Je vindt bij Swiss Sense topper hoeslakens 180x200 in verschillende materialen: van jersey tot bamboe-katoen, elk met hun specifieke eigenschappen. Een jersey hoeslaken voelt heerlijk zacht aan en is heel elastisch. Dat komt niet alleen handig van pas als je je bed opmaakt, het zorgt er ook voor dat je jersey hoeslakens niet hoeft te strijken. Hoeslakens van katoen-lycra zijn nog een tikkeltje elastischer. Voor warmere nachten is een hoeslaken van bamboe-katoen ideaal. Het voelt enorm zacht aan en neemt tot drie keer meer vocht op dan katoen. Een hoeslaken van katoen-percale is heel fijn geweven met extra fijne katoengaren, waardoor het zijdezacht, fris en koel aanvoelt.

Extra bescherming met een molton

Wil je je matras zo goed mogelijk beschermen? Plaats onder je topper hoeslaken 180x200 dan het best een molton of matrasbeschermer. Een molton is dikker dan een hoeslaken en beschermt je matras tegen vuil en hardnekkige vlekken. In de uitgebreide collectie bij Swiss Sense vind je moltons in alle uitvoeringen en afmetingen, zowel voor eenpersoonsmatrassen als tweepersoonsmatrassen en split-toppers.

Hulp nodig bij de keuze van jouw topper hoeslaken 180x200? Onze slaapspecialisten staan klaar met persoonlijk advies, zowel online als in onze winkels.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.